Hoppa till innehållet
IMG 3788

Sitevision – mallbaserat CMS för intranät och webb

Välj ett av de mest omtyckta CMS:en för intranät och webbplatser.

IMG 3761

Sitevision för intranät

Sitevision är uppbyggd kring moduler och mallar som gör arbetet för dina redaktörer smidigt och effektivt. Saknas en modul bygger vi den åt dig. I Sitevision får du en kraftfull intranätslösning som är smidig att integrera med övriga verktyg och system.

IMG 3667

Sitevision för webb

Med Sitevision som CMS-plattform kan du skapa exakt den webbplats du önskar. Med anpassningsbara moduler, stora integrationsmöjligheter och kort startsträcka kan du vara i gång med din nya webbplats på nolltid.

Vi kan Sitevision

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med Sitevision och guidar er genom hela processen. Du får utbildning i din lösning och ska efter genomgång kunna förvalta och hantera din webb på egen hand, för det är den enkelheten som Sitevison bygger på. När det är dags att utveckla eller bygga nytt så finns vi där och hittar lösningarna tillsammans. Kontakta oss så berättar vi mer!

Naturligtvis ingår support via telefon och e-post i tjänsten. SiteVision har en låg licenskostnad vilket gör beslutet mer kostnadseffektivt så att du kan spendera pengarna på utveckling istället. Vi har certifierade medarbetare som bygger intranätet enligt din kravspecifikation.

Sitevision CMS

Funktion Inbyggt
Bygger på enkla moduler och mallar Ja
Smidig integration med övriga verktyg och system Ja
Mobil intranätsapp för ökad tillgänglighet Ja
Flexibla inloggningslösningar Ja
Användarvänligt och enkelt verktyg för redaktörer Ja
Snabb time-to-market Ja
Modulbaserat Ja
Lättnavigerat och användarvänligt CMS Ja
Lätt att integrera eller bygga nytt Ja

Låt oss skapa magi tillsammans!

Skicka ett meddelande så hör vi av oss så snart som möjligt.