Hoppa till innehållet
IMG 3674 (Kopia)

SEO

Förbättra din webbsida med hjälp av sökmotoroptimering och få trafik som leder till fler affärer och ökad lönsamhet.

Vad betyder SEO?

Sökmotoroptimering eller SEO härstammar från engelskans Search Engine Optimization och handlar om att få dina sidor att rankas högt i sökresultatet på sökmotorer som till exempel Google. Det handlar om att optimera din webbsida för både sökmotorer och människor. En optimerad webbsida syns alltså högt upp i sökmotorernas sökresultat och driver fler besökare till din webbsida. Genom det ska du helt enkelt få mer trafik som leder till fler affärer och konvertera dina besökare till kunder.

Mätbara resultat och hög ranking

Det som är härligt med SEO är att det ger utdelning i form av mätbara resultat, vilket gör att vi kan experimentera med vilka sökord som fungerar och inte för att få så bra positioner som möjligt. För att lyckas med det är det viktigt att din webbsida är relevant för de sökord vi använder oss av, annars blir det som att arbeta mot Google istället för att rankas högt. Vi hjälper dig att synas högt upp på träfflistorna för de nyckelord som bäst beskriver vad din verksamhet erbjuder.

Vi hjälper dig med

  • Identifiering av de sökord som potentiella kunder söker på
  • Förbättringar av innehåll, struktur och html-taggar (title, alt, h1, h2 och h3) samt LSI-ord för att skapa högre relevans för dina sökord
  • Tekniska åtgärder som att minska laddtider för hemsidan
  • Löpande justeringar vid behov för att förbättra positionerna på Google
  • Information om risker och möjligheter som kräver ditt ställningstagande
  • Kontinuerliga positionsrapporter

Hur går det till?

Om du redan har god sökordskännedom tar vi gärna emot en lista med de sökfraser och ord du vill att vi ska utgå ifrån. Därefter gör vi en kostnadsfri analys och ger dig förslag baserat den. Om du däremot upplever att du inte vet vilka sökord som är bäst för dig utgår vi från din webbsida för att plocka ut sökord som du sedan får ta ställning till innan arbetet påbörjas. Under arbetets gång tar vi gärna del av din expertkunskap, bilder och annat outnyttjat material för att höja kvalitet och relevans på din webbsida. Lär dig mer om SEO i riktlinjerna för Google-optimering.

Toxic Ida Boman 8

Ida Boman

Unit Manager, Growth Marketing

036-860 22 35

Låt oss skapa magi tillsammans!

Skicka ett meddelande så hör jag av mig så snart som möjligt!