Hoppa till innehållet
IMG 3674 (Kopia)

SEO

Förbättra din webbsida med hjälp av sökmotoroptimering och få trafik som leder till fler affärer och ökad lönsamhet.

Toxic Bildbank 240418 37

Vad betyder SEO?

Sökmotoroptimering eller SEO härstammar från engelskans Search Engine Optimization och handlar om att få dina sidor att rankas högt i sökresultatet på sökmotorer som till exempel Google. Det handlar om att optimera din webbsida för både sökmotorer och människor. En optimerad webbsida syns alltså högt upp i sökmotorernas sökresultat och driver fler besökare till din webbsida. Genom det ska du helt enkelt få mer trafik som leder till fler affärer och konvertera dina besökare till kunder.

Toxic Bildbank 240418 9

Mätbara resultat och hög ranking

Det som är härligt med SEO är att det ger utdelning i form av mätbara resultat, vilket gör att vi kan experimentera med vilka sökord som fungerar och inte för att få så bra positioner som möjligt. För att lyckas med det är det viktigt att din webbsida är relevant för de sökord vi använder oss av, annars blir det som att arbeta mot Google istället för att rankas högt. Vi hjälper dig att synas högt upp på träfflistorna för de nyckelord som bäst beskriver vad din verksamhet erbjuder.

Toxic Bildbank 240418 33

Vi erbjuder olika SEO-paketeringar

För att kontinuerligt lyckas med SEO krävs ett engagerat och långsiktigt arbete med er webbplats. Vi erbjuder paketerade tjänster som säkerställer att er webbplats inte bara möter utan även överträffar Googles tekniska krav, samtidigt som den konkurrerar effektivt med andra aktörer på marknaden. Våra paket är designade för att behålla er på en retainer-basis och säkerställa en ständig förbättring av er webbnärvaro.

Small

Vårt minsta SEO-paket är specialdesignat för dig som vill börja optimera din närvaro på nätet effektivt och kostnadseffektivt. Med fokus på grundläggande SEO-strategier hjälper vi dig att förbättra din sökbarhet, locka mer relevant trafik och öka ditt digitala fotavtryck. Låt oss hjälpa dig att växa med målinriktade lösningar som ger verklig skillnad för din verksamhet.

Löpande kostnader: 2995 kr/månad Följande ingår
Vi spårar upp till 15 sökord/tjänster. Ja
1–2 timmar teknisk och innehållsmässig SEO-arbete per månad. Ja
Löpande sökordsanalys och optimering. Ja
Automatiska utskick av månadsrapporter. Ja
Avstämning varje halvår. Ja

Medium

Vårt medium SEO-paket är utformat för att effektivt fördjupa och förstärka din digitala närvaro. Detta paket passar perfekt till dig som har inlett din SEO-resa men som upplever att det har stannat av resultatmässigt. Med detta paket tar vi din SEO-strategi till nästa nivå, optimerar din synlighet och hjälper dig att nå ut till en bredare publik online.

Löpande kostnader: 4995 kr/månad Följande ingår
Vi spårar upp till 30 sökord/tjänster. Ja
3–4 timmar teknisk och innehållsmässig SEO-arbete per månad. Ja
Löpande sökordsanalys och optimering. Ja
Automatiska utskick av månadsrapporter. Ja
Avstämning varje kvartal. Ja

Large

Vårt största SEO-paket är utformat för dig som redan har en etablerad närvaro online och vill ta dina optimeringsinsatser till nästa nivå. Med en djupgående strategi som inkluderar avancerad sökordsanalys, teknisk SEO-optimering och innehållsanpassning, siktar vi på att maximera din synlighet och driva konverteringar. Vi använder data-drivna insikter för att finjustera och anpassa dina kampanjer, vilket säkerställer att din verksamhet inte bara syns, men också presterar på topp i sökresultaten.

Löpande kostnader: 6995 kr/månad Följande ingår
Vi spårar upp till 100 sökord/tjänster. Ja
6–7 timmar teknisk och innehållsmässig SEO-arbete per månad. Ja
Löpande sökordsanalys och optimering. Ja
Automatiska utskick av månadsrapporter. Ja
Kvartalsrapporter. Ja
Avstämning varje kvartal. Ja
Dardan Selmani Redigerad 1

Dardan Selmani

Affärsutvecklare, Growth Marketing-specialist

033–784 67 74

Låt oss skapa magi tillsammans!

Skicka ett meddelande så hör jag av mig så snart som möjligt!