Hoppa till innehållet
IMG 0251

UX/UI-design

Ge dina kunder en optimal användarupplevelse med bra UX-design. Vi skapar en webbsida som engagerar, stärker ditt varumärke och säljer dina produkter.

IMG 3672

Designakuten

Designakuten är tjänsten för dig som inte har tid att vänta utan behöver hjälp med design nu. Vi återkopplar på din förfrågan inom 24 timmar och vi utför alla typer av tjänster inom digital design och print.

UI UX Design 2

Vad är UX-Design?

UX står för User Experience och handlar om att göra vardagen enklare för dina kunder. UX-design handlar om att skapa visuell design, interaktionsdesign, användarvänlighet och tillgänglighet. UX-design ska attrahera och bilda struktur på webbsidan för att dina kunder intuitivt ska förstå vad som ska göras och vad som ska klickas på.

IMG 3762

Användarupplevelsen i fokus

En optimal användarupplevelse fyller en funktion eller löser ett problem. Är upplevelsen ny och spännande ökar du dina chanser att inte bara attrahera befintliga kunder, utan även locka nya. Designen ska sticka ut, vara tilltalande och anpassad efter din målgrupp. Din berättelse ska visualiseras genom designen.

Toxic UI UX Workshop 1

Vi stärker er digitala identitet

Klä företaget i en tidsenlig kostym med en ny grafisk identitet för att ta varumärket till nya höjder.

Så här jobbar vi

Vanliga frågor inom UX/UI

Förenklat: UX-design (användarupplevelse) fokuserar på hela användarens interaktion med en produkt eller tjänst, inklusive användarens känslomässiga upplevelse och övergripande tillfredsställelse. UI-design (användargränssnitt) är mer inriktad på den visuella och interaktiva sidan av designen, såsom layout, färger och typografi.

En positiv användarupplevelse är avgörande för att användare ska trivas med och återvända till en produkt eller tjänst. Det kan öka kundnöjdheten, minska avvisningsfrekvensen och bidra till att skapa lojala användare. Genom att förstå och möta användarnas behov kan man skapa lösningar som är mer intuitiva och effektiva. 

Utmaningar kan inkludera att förstå användarnas behov, balansera estetik med funktionalitet, och hantera tekniska begränsningar. För att hantera dessa utmaningar är det viktigt att genomföra användarundersökningar och testning, samarbeta med andra i designprocessen, och vara öppen för feedback för att iterativt förbättra designen.

Absolut, vårt team är inte bara inriktat på användarupplevelse (UX/UI) utan har också en gedigen kompetens inom klassisk grafisk design. Vi är bekanta med Adobe Suite och har förmågan att skapa en mängd olika grafiska element. Från att utforma distinkta logotyper och grafiska profiler till att skapa ögonfallande innehåll för sociala medier och eleganta visitkort.

Har du fler frågor?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss inom kort!