Hoppa till innehållet
IMG 3719 (Kopia)

Digital marknadsföring

Skapa engagerande och pricksäker kommunikation i dina digitala kanaler för bättre synlighet och ökad lönsamhet.

IMG 3672

Datadriven marknadsföring

Vilka utmaningar finns för tillväxt? Vilka målgrupper kan aktiveras? I vilka steg av kundresan kommunicerar ni inte med era målgrupper idag? Tappar ni kunderna någonstans på vägen? Det är frågor vi kan besvara genom att analysera data. Saknas data för att besvara dem så ser vi till att skapa rätt förutsättning för att börja samla in den.

IMG 3709

I data hittar vi vägarna framåt

Tillsammans med er sätter vi utifrån insikterna upp en prioriterad aktivitetsplan och strategi framåt. Kanske landar vi i att er webbplats behöver utvecklas, eller att e-handeln behöver konvertertingsoptimeras. Kanske behöver vi – med er målgrupp som vägledare – sätta upp A/B-tester som ger oss svar på vilken väg som är rätt att gå.

Vi driver tillväxt genom Growth Marketing

Growth marketing, tillväxtmarknadsföring, datadriven marknadsföring... Kärt barn har många namn. För oss handlar det om att arbeta just tillväxtfokuserat och datadrivet. Det betyder att vi hjälper er att fokusera alla era digitala aktiviteter och insatser mot er verksamhets viktigaste mål. För att göra det behöver vi lyfta blicken och titta på helheten.

SEO

SEO

Förbättra din webbsida med hjälp av sökmotoroptimering och få trafik som leder till fler affärer och ökad lönsamhet.

Mer om SEO

Search Alt

Digital analys

Att jobba datadrivet innebär att vi baserar våra beslut på data. Därför börjar arbetet nästan alltid med en nulägesanalys där vi tittar på era befintliga data.

Mer om Digital analys

Personalisering

Paid Social

Med annonsering i sociala medier når du ut till fler. Vi hjälper dig att pricka rätt i din målgruppsannonsering och maximerar resultatet per investerad krona.

Mer om annonsering i sociala medier

Intranät (1)

Webbanalys

Lär dig besökarens beteende för en maximerad användarupplevelse och ökad lönsamhet vid varje besök.

Webbanalys

Vi ökar er försäljning

Genom att kombinera olika metoder och verktyg inom Growth Marketing kan ni uppnå bästa möjliga resultat. Vårt erbjudande är brett och anpassas efter era behov!

Vi erbjuder följande tjänster: -
Digital strategi Ja
SEM (Google Ads, Bing Ads, YouTube) Ja
Paid Social (Facbook, Instagram, Linkedin, TikTok, Snapchat, Pinterest) Ja
Display-annonsering Ja
Sökmotoroptimering (SEO) Ja
Konverteringsoptimering (CRO) Ja
Lead-generering Ja
Kampanjplanering Ja
Digitalt content Ja
Webbanlays Ja
Google Search Console Ja
Google Analytics 4 (GA4) Ja
Google Tag Manager (GTM) Ja
Google Looker Studio Ja
A/B-tester Ja
uMarketingSuite Ja

Vanliga frågor inom Growth Marketing

Growth Marketing är en datadriven och experimentell metodik som fokuserar på att identifiera de mest effektiva sätten att växa en verksamhet genom olika marknadsaktiviteter. Till skillnad från traditionell marknadsföring fokuserar Growth Marketing på snabb iteration och optimering baserat på analyser och resultat.

SEO (sökordsoptimering) är avgörande för att öka synligheten av din webbplats i sökmotorresultat. Genom att optimera innehåll och struktur kan du attrahera mer organisk trafik och förbättra din webbplats rangordning på sökmotorer som Google.

Organisk trafik är gratis och kommer från sökmotorresultat och andra icke-annonserade källor. Betald trafik genereras genom annonser, till exempel Google Ads eller sociala medier-annonsering, där du betalar för att synas på specifika sökord och mot specifika målgrupper.

Google Ads är en kraftfull plattform för att visa annonser för potentiella kunder. Genom att välja relevanta sökord, skapa engagerande annonser och optimera din kampanjstruktur kan du öka din synlighet på sökmotorer och driva kvalificerad trafik till din webbplats.

En aktiv närvaro på plattformar som Facebook, Instagram och Linkedin ger möjlighet att nå och engagera en bred målgrupp. Genom att skapa målinriktade annonser kan du öka medvetenheten, skapa förtroende och driva trafik till din webbplats, vilket kan leda till ökad konvertering och tillväxt.

Digital analys – genom verktyg som Google Analytics, uMarketingSuite, Matomo, Piwik Pro, Hotjar och liknande – ger insikter om besökarnas beteende på din webbplats. Analysen hjälper dig att förstå vilka sidor som är mest populära, var dina besökare kommer ifrån, och vilka marknadsföringskanaler som ger bäst resultat.

Tillväxtmarknadsföring bygger på att identifiera och utnyttja de mest effektiva tillvägagångssätten för att attrahera och behålla kunder. Det innefattar ständig testning och optimering av strategier för att maximera resultat.

Som digital byrå erbjuder vi en omfattande uppsättning tjänster, inklusive SEO, digital analys, Google Ads-annonsering, sociala medier-annonsering, digitala strategier, tillväxtstrategier och skräddarsydda konsultuppdrag för att stötta ditt företags digitala tillväxtmål.

Vi skräddarsyr våra tjänster för att möta specifika behov och budgetar. För små företag fokuserar vi på kostnadseffektiva strategier, medan vi för större företag kan implementera mer omfattande och skräddarsydda lösningar för att hantera komplexa behov.

Har du fler frågor?

Skicka ett meddelande så hör jag av mig så snart som möjligt!

Dardan Selmani Redigerad 1