Hoppa till innehållet

Sitevision för webb

Bygg din webbplats i Sitevision och ge dina kunder en bra kundupplevelse och dina redaktörer ett användarvänligt verktyg att jobba i.

Fördelar med Sitevision för webb

Redaktörens högra hand

SiteVision är ett användarvänligt verktyg som är enkelt för redaktörerna att förstå och hantera. Plattformen underlättar redaktörernas dagliga arbete med hjälp av funktioner som stöd för tillgänglighetskontroller, kontroll av länkar och validering. Genom att erbjuda ett enkelt och lättnavigerat verktyg ger du dina medarbetare tid över att lägga på andra arbetsuppgifter.

Snabbt och flexibelt

Då Sitevisions CMS bygger på moduler finns grunderna redan på plats, vilket gör att ni har en plattform som tar er nya webbsida ut på marknaden snabbt. Gränssnittet är användarvänligt och baserat på drag and drop funktion där du enkelt justerar ditt innehåll och kan testa dig fram för att hitta det uttryck som passar er bäst. De mest använda modulerna finns redan att välja på så som nyheter, formulär, media för ljud och bild för att nämnda några.

Smart publicering

Du kan arbeta med ditt innehåll och se resultatet av det utan att det publiceras publikt. Du kan schemalägga och välja när uppdateringar ska gå ut och vart de ska visas. Du har också hög säkerhet med kontroller inför publicering, både valideringskontroller och länkkontroller som hjälper dig att säkerställa en hög säkerhet av din webbplats.  

Kraftfullt verktyg

Det finns fullt stöd för integrationer med andra system och plattformar, har du behov så hjälper vi dig även att automatisera era informationsflöden. Trots att det finns färdiga moduler att välja på vet vi att behovet kan kräva mer än de, har ni specifika behov så hjälper vi er att bygga till det.

Sitevision webb

  • Snabb time-to-market
  • Modulbaserat
  • Lättnavigerat och användarvänligt CMS
  • Lätt att integrera eller bygga nytt

Låt oss skapa magi tillsammans!

Skicka ett meddelande så hör vi av oss så snart som möjligt.