Hoppa till innehållet
Toxic Utvecklare Jonas 4

Systemutveckling

Är du i behov av att effektivisera och förbättra de interna och externa processerna inom ditt företag? Står du inför utmaningen att integrera digitala lösningar som kompletterar och förstärker dina befintliga system? Vi har gedigen erfarenhet av systemutveckling och hjälper er bygga de system ni behöver, oavsett komplexitet.

Toxic Litium Workshop 3

Ett system anpassat efter era behov

Vi bygger system "under huven" på webbplatser men vi levererar även andra system och appar i helt andra tekniska miljöer. Tillsammans hittar vi er bästa väg framåt. Digitalisering ligger högt upp på våra kunders agendor och vi ser till att ligga långt fram tekniskt med fokus på kreativitet och innovation.

Är du i behov av en skräddarsydd lösning?

Vi sätter dina behov i fokus och utvecklar ett system som hjälper dig att effektivisera och spara resurser i en tid som kräver det.

Utvecklare vid dator

Så här arbetar vi med systemutveckling

Vi utvecklar ofta funktioner för visning av produkter på webben, med uppgifter från kundens affärssystem. Vi levererar även ofta webbshoppar, där uppgifter skall både ut ur och in i affärssystem. Vi är vana vid att samarbeta med olika IT-systemsleverantörer för att kommunikationen med affärssystemen skall ske på ett robust och korrekt sätt. Eftersom vi ansvarar för hela lösningen - alltså allt från design av din webb till funktionerna bakom den - blir utvecklingsprocessen enkel, rak och effektiv.

IMG 0113

Kundens behov i centrum

Vi har mångårig erfarenhet av avancerad systemutveckling med fokus på användbarhet och kostnadseffektivitet, så bli inte förvånad om vi föreslår en helt annan lösning än den du tänkt dig. Det är alltid du som bestämmer, men vi delar mer än gärna med oss av vår erfarenhet av att bygga system för olika typer av uppgifter - inte bara beträffande den tekniska lösningen, utan även kring att skapa användbara och smidiga processer kring den.

Process och metodik

Vi är inte fanatiska anhängare av någon specifik metod eller filosofi (Agile, SCRUM med flera), utan blandar och knycker idéer från alla håll från fall till fall. Här är det erfarenheten som talar - det finns ingen enskild modell som fungerar för alla projekt, utan det viktigaste är att vara situationsanpassad.

Det finns de i branschen som fnyser åt äldre metoder för systemutveckling (waterfall, till exempel) men glöm inte bort att det var de som tog människan till månen. Vi skäms inte för att även ta koncept och idéer från äldre metoder - om de är relevanta för just ditt projekt. Vi gör inte avkall på kvalité utan anpassar oss efter just dina behov.

IMG 0261

Vi ligger i teknisk framkant

Som experter inom systemutveckling använder vi främst Microsoft.NET, MVC, WebAPI, SQL Server, HTML, Javascript, jQuery och Angular.JS i våra projekt. Vår kompetens sträcker sig dock bortom dessa teknologier, vilket innebär att vi kan anpassa oss till en mängd olika tekniska plattformar. Denna tekniska mångsidighet kanske inte verkar direkt relevant för dig som kund, men det är en viktig strategisk fördel som säkerställer att vi alltid kan välja den mest lämpliga teknologin för ditt unika behov. Vår fokus ligger på att arbeta med tjänster och produkter som inte bara är tekniskt avancerade, utan också har en stark och långsiktig kompetensbas. Detta säkerställer att de lösningar vi erbjuder är både hållbara och framtidssäkra.

IMG 3709

Integration till affärssytem

Vi har omfattande erfarenhet av att arbeta bygga integrationer med befintliga affärssystem. Vi är experter på att integrera Pyramid, Monitor, Jeeves, GARP och Visma. Vi är dock flexibla och har kapacitet att arbeta med en rad andra system efter behov. För att vi ska kunna garantera en sömlös integrationsprocess behöver vi ha kontakt med experter från din affärssystemsleverantör, redan i planeringsskedet.

Exempel på systemutvecklingsuppdrag

  • Integration av produktinformation mellan affärssystem och webb.
  • Integration med Umbraco CMS, Sitevision - våra främsta webbpubliceringsverktyg.
  • Avancerade e-handelslösningar med kundunika priser och rabatter.
  • Integration med kortbetalningslösningar.
  • Webbaserade produktkonfiguratorer, anpassade för användning från datorer, mobiler och surfplattor.

Låt oss bygga system tillsammans.

Skicka ett meddelande så hör vi av oss så snart som möjligt.