Om Stolab

Stolab grundades 1907 i Smålandsstenar och är experterna på möbler. I deras fabrik samsas hantverk med en modern och maskinell tillverkning av möbler av det massiva träet.

Vi har sedan länge haft ett långt samarbete med Stolab och varit deras digitala partner. Samarbetet har nu lett fram till att vi tillsammans med Stolabs inhouse avdelning har skapat en helhetslösning med fokus på långsiktighet. Helhetslösningen innefattar en ny webbplats och struktur för produkthantering. Med fokus på enkel, smidig användning och tydliga arbetsflöden har vi byggt en ny webbplats i plattformen Litium. Där Stolab använder litium både för CMS delen och för PIM (Product information management) för en enkel produkthantering.

Litium är skalbart och flexibelt, vilket innebär att man som Stolab kan ha stora visioner redan från början och sedan skala upp, addera funktioner och slippa byta plattform i framtiden.

Martin Johansson
VD/Ägare

Vårt långa samarbete med Toxic gör att vi känner oss trygga i att de känner oss väl, våra kunder och våra produkter och skapar lösningar som stöttar våra långsiktiga mål. De är alltid tillgängliga och har med denna lösningen pushat oss till en förändring av vår produktsturktur som underlättar för oss i det dagliga arbetet, och vi är även förberedda för framtida behov ifrån marknaden.

Vad vi åstadkommit tillsammans

För Stolab har vi, tillsammans med deras inhouse avdelning tagit fram en ny webb i plattformen Litium, en plattform som skapar bra förutsättningar att arbeta enkelt och smidigt med produkthantering, marknadsföring och försäljning i ett och samma CMS. Med blockbaserat innehåll i plattformen är deras hantering av innehållsproduktion nu smidigare.

I Litium har vi även skapat ett PIM för Stolabs komplexa produktstruktur, vilket förenklat deras användning av data kring produkterna. Allt är samlat på ett och samma ställe och skapar en flexibel produkthantering. I produkthanteringen har vi även byggt en sortering som underlättar för besökaren i valet av sin nya möbel, där man kan välja på tillgängliga storlekar, träslag och kulörer.

Värdet

Idag har Stolab en stabil grund och ett kraftfullt verktyg för att förenkla sin data kring sina produkter likväl att exponera de på bästa sätt. Genom att kunna arbete med sina produkter i PIM och Litium som CMS med innehållspublicering har deras arbete effektiviserats och blivit enkelt att administrera för flera personer i plattformen.

Kom i kontakt med oss

Vet du inte var du ska börja? Det vet vi. Ring oss eller kom och hälsa på, vi har gott (om) kaffe!

Klicka här

Tack för att du tog första steget!
Vi tar nästa steg och hör av oss till dig.

Det är här ditt nya projekt börjar.

Ge oss lite kött på benen kring vilken typ av projekt det gäller så hör vi av oss inom kort.

Webb

E-Handel

SEO

Varumärkesstrategi

Foto & Film

Webbanalys

PIM-system

Grafisk identitet

Intranät

Sociala Medier

Mobil & Webbapp

Google Ads

Beskrivning av projekt

Dina uppgifter
Oj, nått gick fel! Kolla så alla fält blev korrekt eller kontakta oss via kontaktsidan.