Hoppa till innehållet

Stolab

Vi har sedan länge haft ett långt samarbete med Stolab och varit deras digitala partner. Samarbetet har nu lett fram till att vi tillsammans med Stolabs inhouse avdelning har skapat en helhetslösning med fokus på långsiktighet.

Desktop Light

E-handel

Growth Marketing

Growth Marketing

Basket Alt 3 Light

Litium

PIM

PIM

Stolab3
Stolab1

Bakgrund

Stolab hade redan från början stora visioner för att skala upp lösningen över tid och därmed föll valet på Litium, en flexibel plattform med stora möjligheter. Med fokus på enkel, smidig användning och tydliga arbetsflöden har vi byggt en ny webbplats på Litium, både för CMS och PIM.

Om Stolab

Made in Sweden since 1907. Stolab har tillverkat möbler på samma plats i Smålandsstenar i över 100 år. I fabriken samsas hantverk med en modern, maskinell tillverkning där yrkesstolthet, kunskap och kärlek till det massiva träet utgör gemensamma nämnare. Att all tillverkning, montering och stor del av formgivningsprocessen sker på samma plats, gör det möjligt att nå de högt ställda krav på kvalitet och hållbarhet som ska förknippas med Stolab. Det gör också att alla blir delaktiga i och känner ansvar för hela processen - från ursprunglig tanke till levererad produkt.

Vårt långa samarbete med Toxic gör att vi känner oss trygga i att de känner oss väl, våra kunder och våra produkter och skapar lösningar som stöttar våra långsiktiga mål. De är alltid tillgängliga och har med denna lösningen pushat oss till en förändring av vår produktsturktur som underlättar för oss i det dagliga arbetet, och vi är även förberedda för framtida behov ifrån marknaden.

- Martin Johansson, VD på Stolab

Stolab4

Resultatet

Idag har Stolab en stabil grund och ett kraftfullt och flexibelt verktyg för att förenkla administration av produktdata och innehåll, likväl som tydligare exponering av produkterna. I produkthanteringen har vi byggt en sortering som underlättar för besökaren i valet av sin nya möbel, där man kan välja på tillgängliga storlekar, träslag och kulörer.

Toxic Oscar Salomonsson 16

Oscar Salomonsson

Affärsområdesansvarig e-handel

031-376 24 82

Har du några frågor?

Oroa dig inte, du kan ställa din fråga här nere i formuläret.