Hoppa till innehållet

Applikationsutveckling

Vi hjälper dig att bygga en mobilapplikation som gör skillnad och skapar värde för både dig och dina kunder.

Vi skräddarsyr efter era behov

Mobilapp eller webbapp

Det finns en uppsjö av alternativ när det kommer till applikationsutveckling och det gäller att koppla ihop affärsutveckling med teknik för att skapa bästa möjliga effekt. Nästa fråga är vad som är bäst, en webbapp eller en mobilapp? Du har kanske inte koll på skillnaden. Men det har vi - och vi hjälper dig att välja!

Mobilapp

En mobilapp ger dig möjlighet att skräddarsy innehåll och funktioner för både dig som administratör och för kunderna. När det är dags för oss att bygga en mobilapp åt dig är det viktigt att den tillför värde för dig och dina kunder. En mobilapp hjälper dig att på ett effektivt sätt nå ut till ett av dagens starkaste kundsegment, mobilanvändare, och köps eller hämtas i en appaffär.

Webbapp

Webbapparna konkurrerar med mobilapparna. Skillnaden mellan en mobilapp och en webbapp är liten, istället för att köpa en mobilapp i en appaffär öppnar du och kör webbappen i en webbläsare. Webbappar är idag ett självklart verktyg hos de flesta användare men det är kanske inte särskilt många som vet om det är en webbapp eller en webbsida. Och det spelar ju egentligen ingen roll. En bra webbapp ska ha bra funktioner och tillföra värde för dig och dina kunder. Precis som en mobilapp. I en webbapp upplevs gränssnittet snarare mer som ett program på datorn än en webbsida.

Hur mycket kostar en app?

När vi tagit beslutet att bygga en app undrar du förmodligen vad den kostar. Vad en app kostar beror på komplexiteten i lösningen. De flesta appar tar minst 100 timmar att utveckla och vissa upp till 1 000-tals timmar eller mer. Det är med andra ord väldigt svårt att säga vad en app kostar utan att ha en kravspecifikation på vilken funktionalitet som behövs.

Ofta kommer en idé utifrån utmaningar i verksamheten. Det kan handla om någonting som går trögt för dig internt men ibland även i kommunikation med dina kunder. Kanske behövs det interna resurser som ska hantera data på flera olika platser i organisationen och där felmarginalen beror på den mänskliga faktorn. Vi tar din idé vidare tillsammans med dig och använder tekniken för att skapa fler automatiserade flöden och mindre spill i verksamheten, ökad försäljning och ett starkare varumärke.

IMG 3765

Fullt stöd från oss

Naturligtvis ingår support via telefon och e-post. Vill du förbättra din försäljning efter lansering erbjuder vi sökmotoroptimering och annonsering på Google Adwords för att driva in nya kunder.

Låt oss skapa magi tillsammans!

Skicka ett meddelande så hör vi av oss så snart som möjligt.