Hoppa till innehållet

Lantbrukarnas Riksförbund (LRF)

När vi fick uppdraget att bygga om Lantbrukarnas Riksförbunds (LRF) nuvarande webb började vi bena ut vilka utmaningar LRF såg med befintlig webbplats och vart fokus skulle ligga på den nya webbplatsen.

Desktop Light

Umbraco

UX:UI

UX/UI

Search Alt

Webb

Paz Arando Zwzusryagom Unsplash (1)
LRF4

Utmaningen

LRF betonade att det viktigaste för dem är att medlemmen är i fokus. Vidare önskade de modernisera designen, förbättra prestandan och fokusera på användarvänlighet.

LRF3

OM LRF

Lantbrukarnas Riksförbund, LRF, är en partipolitiskt obunden företagar- och intresseorganisation för människor och företag inom de gröna näringarna. LRF medverkar till utveckling av företag och företagare med jord, skog, trädgård och landsbygdens miljö som bas, så att de kan förverkliga sina ambitioner om tillväxt, lönsamhet och attraktionskraft.

Lösningen

Resultatet

Den nya webben är modern, användarvänlig och anpassad efter medlemmarnas och redaktörernas behov. Sajten erbjuder personaliserad kommunikation, baserad på intressen, ett inloggat läge för den förtroendevalda och verktyg för redaktörer. Design och funktionalitet skapar sömlösa flöden; allt från inloggning med BankID till enkla betalningslösningar för medlemsavgift med Swish eller SwedbankPay och anpassning av innehåll efter intresse och behov.

LRF Scroll
Toxic Mattias Kristensson 1

Mattias Lyck

Affärsutvecklare

036-860 22 58

Har du andra frågor?

Oroa dig inte, du kan ställa din fråga här nere i formuläret.