Hoppa till innehållet

Sitevision för intranät

Välj bland färdiga mallar och anpassningsbara moduler och skapa ett intranät som effektiviserar er interna kommunikation.

Fördelar med Sitevision CMS

Redaktörens högra hand

SiteVision är ett användarvänligt verktyg som är enkelt för redaktörerna att förstå och hantera. Plattformen underlättar redaktörernas dagliga arbete med hjälp av funktioner som stöd för tillgänglighetskontroller, kontroll av länkar och validering. Genom att erbjuda ett enkelt och lättnavigerat verktyg ger du dina medarbetare tid över att lägga på andra arbetsuppgifter.

Intranät i telefonen

När vi bygger ditt intranät i SiteVision får du även tillgång till en intranätsapp. Genom appen är intranätet tillgängligt dygnet runt, oavsett var i världen dina medarbetare befinner sig. Dina redaktörer kan också skicka riktade nyheter till övriga medarbetares mobiltelefoner genom pushnotiser för ett levande och effektivt informationsflöde.

Enkel inloggning

SiteVision har ett gäng olika lösningar för inloggning till intranätet. Välj mellan allt från enkel formulärsinloggning, säker inloggning via BankID eller inloggning via ett socialt nätverk, som Facebook. Inloggningsmetoden är flexibel och anpassas efter dina behov, beroende på hur enkelt du vill att dina medarbetare ska komma åt intranätet.

SiteVision intranät

  • Bygger på enkla moduler och mallar
  • Smidig integration med övriga verktyg och system
  • Mobil intranätsapp för ökad tillgänglighet
  • Flexibla inloggningslösningar
  • Användarvänligt och enkelt verktyg för redaktörer

Snabbt och flexibelt

Då Sitevisions CMS bygger på moduler finns grunderna redan på plats, vilket gör att ni har en plattform som tar er nya webbsida ut på marknaden snabbt. Gränssnittet är användarvänligt och baserat på drag and drop funktion där du enkelt justerar ditt innehåll och kan testa dig fram för att hitta det uttryck som passar er bäst. De mest använda modulerna finns redan att välja på så som nyheter, formulär, media för ljud och bild för att nämnda några.

Smart publicering

Du kan arbeta med ditt innehåll och se resultatet av det utan att det publiceras publikt. Du kan schemalägga och välja när uppdateringar ska gå ut och vart de ska visas. Du har också hög säkerhet med kontroller inför publicering, både valideringskontroller och länkkontroller som hjälper dig att säkerställa en hög säkerhet av din webbplats.  

Kraftfullt verktyg

Det finns fullt stöd för integrationer med andra system och plattformar, har du behov så hjälper vi dig även att automatisera era informationsflöden. Trots att det finns färdiga moduler att välja på vet vi att behovet kan kräva mer än de, har ni specifika behov så hjälper vi er att bygga till det.

Låt oss skapa magi tillsammans!

Skicka ett meddelande så hör vi av oss så snart som möjligt.