Hoppa till innehållet
Kvinna står vid en whiteboard tavla och ler

Webblösningar

Vi bygger stark kommunikation på en stabil och hållbar plattform med kundupplevelse och användarvänlighet i fokus.

IMG 3680

Smarta digitala lösningar

Vårt team av experter skapar användarvänliga, sökmotoroptimerade webbplatser, anpassade för att möta och överträffa dina affärsmål. Vi kombinerar kreativ design med avancerad teknik, vilket ger ditt varumärke en stark och effektiv digital plattform. Låt oss vara din partner i att driva din verksamhet framåt med en dynamisk och engagerande webbupplevelse.

UI UX Design 2

Varför investera i en ny webb?

En ny webbplats är din verksamhets digitala skyltfönster, avgörande för att bygga trovärdighet och reflektera ditt varumärkes kvalitet. Den förbättrar synlighet i sökmotorer, lockar fler besökare och potentiella kunder, och erbjuder en användarvänlig upplevelse. Det är en viktig investering för att hålla jämna steg med teknologisk utveckling och kundförväntningar.

Välj rätt plattform

Vi jobbar med Umbraco och Sitevision som är två välkända och omtyckta plattformar på marknaden. Dessa plattformar erbjuder inte bara en robust och flexibel grund för din webbplats, utan de garanterar också en hög nivå av användarvänlighet och anpassningsmöjligheter. Vi hjälper dig att hitta rätt plattform efter dina behov.

IMG 3674

Umbraco CMS

Umbraco är ett CMS (Content Management System) med användarupplevelse och flexibilitet i fokus. Det gör det enkelt för dig att skapa digitala kundupplevelser, optimerade flöden och enkel innehållshantering. I Umbraco kan vi skräddarsy lösningar efter dina behov, oavsett om de är relativt simpla eller mer komplexa i sin karaktär.

IMG 3773

Sitevision

Sitevision är en marknadsledande CMS-plattform som erbjuder flexibilitet och anpassningsförmåga, perfekt för att skapa skräddarsydda digitala upplevelser. Dess intuitiva gränssnitt och kraftfulla verktyg underlättar hantering av innehåll och samarbete.

Toxic Bildbank 240418 54

Hur jobbar vi på Toxic med tillgänglighet?

Vi skapar tilltalande och användarvänliga lösningar med människor i centrum – där alla ska ha möjlighet att ta del av innehållet. Det innebär att vi har användarnas behov i åtanke när vi designar och bygger. Det skapar en bra lösning som löser problem och som genererar nöjda användare, vilket i sin tur leder till fler och mer lojala kunder.

Vanliga frågor

En webblösning omfattar tjänster och teknologier som används för att skapa, utveckla och underhålla webbplatser och webbaserade applikationer. Detta inkluderar design, utveckling, hosting och support.

En ny webbplats förbättrar trovärdigheten, synligheten i sökmotorer och användarupplevelsen, vilket leder till fler besökare och potentiella kunder. Det är helt enkelt ett avgörande verktyg för att växa och utveckla er verksamhet. 

Tiden varierar beroende på projektets omfattning. En enkel webbplats kan ta några veckor, medan mer komplexa projekt kan ta flera månader.

Kostnaden beror på webbplatsens komplexitet, designkrav och funktioner. En grundläggande webbplats är billigare medan en avancerad webbplats med skräddarsydda funktioner kostar mer.

Vi lägger stort fokus på tillgänglighet sen EU-direktivet WCAG trädde i kraft. I ditt webbprojekt vägleder vi er kring vad som behöver göras så att ni följer direktivet på den nivå som är relevant för er organisation.

Vi bistår självklart med kompetens inom UX/UI-design för att skapa det uttrycket ni vill förmedla och skapa en tydlig struktur för webbplatsbesökaren.

Umbraco och Sitevision är båda CMS (Content Management Systems) som erbjuder robusta och flexibla plattformar för webbplatsutveckling. Umbraco är känt för sin användarvänlighet och flexibilitet, medan Sitevision erbjuder kraftfulla verktyg och intuitivt gränssnitt för innehållshantering.

Undrar du något annat?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss inom kort.

Toxic Kalle Ekstrand 2 1