Hoppa till innehållet
Sitevision Lanseringar

Lyckade intranätslösningar i Sitevision

Förknippar du ord som användarvänligt och tydligt när du hör ordet intranät? Inte det. Det gjorde inte våra kunder Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och Pulsen Omsorg heller – innan de visste vilka möjligheter som skapas när de låter Toxic-stjärnor ta fram lösningar i Sitevision.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

I uppdraget för Länsförsäkringar Fastighetsförmedling lyfte vi befintligt intranät i Sitevision till Sitevision Cloud med ny vässad funktionalitet och uppdaterad design som resultat. I lösningen finns funktion för behörighetsstyrning samt personliga och skräddarsydda flöden för Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings många olika grupper på företaget. Lösningen består delvis av Sitevisions befintliga moduler men vi har även gjort skräddarsydda anpassningar baserade på Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings erfarenheter och insamlade svar från medarbetarundersökningar. Vi fick även förtroendet att ta fram material till intranätet i form av utbildning- och välkomstfilmer. Projektet har genomförts i samarbete med Sitevision, Iver och Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

Pulsen Omsorg

Pulsen Omsorg säljer SaaS-lösningar till omsorgsbranschen och har i sin vardag ett stort behov av att kunna interagera smidigt med sina många olika kunder. De önskade lämna befintlig lösning i SharePoint och gå över till Sitevision för ett mer redaktörs- och användarvänligt verktyg. Sagt och gjort skapade vi Pulsen Omsorg Kundzon, ett avskalat intranät på Sitevision Cloud 2. Kundzonen innehåller bland annat kundunika profilsidor, nyhetssidor, dokument och releaseinformation där den nya lösningen framför allt underlättar interaktionen med kunder och administrering av information och dokumenthantering.

 

Ebba Persson, ansvarig projektledare om projektet:

I projektet med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling låg fokus på ”cloud first” och där har vi nu har lagt en stadig grund för ett mer flexibelt, smart och interaktivt intranät, där kunden kan växa med tiden. Det är helt enkelt ett intranät som inte begränsar utan skapar möjligheter.

Att skapa ett verktyg enkelt nog att användas av både kunder och Pulsen själva, kombinerat med avancerad behörighetsstyrd dokumenthantering, ställde höga krav på oss. Därför är jag extra stolt över projektteamet som levererat en lyckad lösning till en nöjd kund.

 

Lästips: Långsiktigt samarbete ger effekt – 1,7 miljoner har nåtts av det gröna budskapet

Toxic Mattias Kristensson 1

Mattias Lyck

Affärsutvecklare

036-860 22 58

Dags för ett nytt intranät?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan.