Om oss

Hos oss på Toxic jobbar drivna och kreativa individer med olika kompetenser och bakgrunder. Tillsammans bildar vi ett fantastiskt team som du kommer att älska att jobba med.

Toxic

Vi på Toxic är en komplett digital partner som grundades 1996. Vi är affärsdrivande och levererar alltid affärsnytta på ett effektivt sätt tillsammans med kunder och partners. Tillsammans bildar vi ett fantastiskt team som du kommer att älska att jobba med.

Vår affärsidé

Toxic Interactive Solutions är en digital byrå som arbetar med kommunikation, strategi, utveckling, konstruktion och design av webbaserade affärslösningar som hjälper företag att kommunicera och bedriva handel mot kunder, partners och personal på ett effektivt, lönsamt och enkelt sätt.

Vår vision

Vi drömmer om att göra affärer vi inte trodde var möjliga och att skapa stor affärsnytta för våra kunder. Vi strävar alltid efter att leverera mer och att vara effektivare än andra. Allt vi gör genomsyras av glädje, varje kodrad, affär och möte har ett stort leende.

God kreditvärdighet

Väljer du oss får du en partner med mycket god kreditvärdighet. När du skall inleda längre samarbetet är det viktigt att välja en partner med sunda finanser för att säkerställa ett långt och stabilt samarbete.

Komplett samarbetspartner

Vi är en komplett digital partner. Vi har ett brett produkt- och tjänsteutbud med allt från behovsanalys, design, utveckling, integration och förvaltning. Toxic är affärsdrivande och levererar alltid affärsnytta tillsammans med kunder och partners. Vi besitter en bred tekniskt kunskap som skapar förutsättningar för er digitala resa.

DI Gasellföretag

Toxic har blivit utvalda som ett DI-Gasellföretag 2016 och 2017. Varje år analyserar Dagens Industri företagsklimatet i Sverige och utser Sveriges mest snabbväxande företag, så kallade Gasellföretag. Av alla Sveriges aktiebolag är det ca 0,5 % som klarar av kriterierna för att bli ett Gasellföretag. Bland kriterierna finns krav på omsättning, tillväxt och en allmänt sund finansiell situation, alla dessa har Toxic alltså uppnått.

Kunder och uppdrag

Vi har sedan starten levererat över 1500 webbprojekt till över +500 nöjda kunder. Våra uppdragsgivare är allt från små och medelstora företag till stora organisationer. Därför är informationssäkerhet, effektiv informationshantering och kostnadseffektivitet naturliga inslag i arbetet.

Våra referenser