Hoppa till innehållet
IMG 0118

Sitevision: Ett allt-i-ett-intranät med användare och redaktör i fokus

Vi berättar varför Sitevision är en sylvass plattform när det kommer till intranät.

Beskriv Sitevision som plattform

Sitevision är en plattform för webbpublicering som består av flexibla och färdiga moduler. Modulerna gör att du enkelt kan bygga och anpassa din webbplats efter dina – och dina besökares – behov. Allt i ett användarvänligt gränssnitt. Sitevision är också ett kraftfullt verktyg med avancerat stöd för att integrera, synkronisera och automatisera flöden och funktioner. Du kan alltså koppla samman dina system för en komplett upplevelse i alla kanaler.

Vad är det bästa med Sitevision?

Ur ett användarperspektiv är definitivt enkelheten att skapa nytt innehåll för en van såväl ovan redaktör något att lyfta fram. Genom förinställda och anpassade mallar garanteras du som redaktör att innehållet du publicerar följer uppsatta strukturer och designmallar. Därav minskar även risken att din arbetsyta blir helt uppåt väggarna om det är många spelare inblandade. Plattformen hjälper dig även att göra rätt och följa tillgänglighetsdirektiven. Du har även många funktioner kring tidsinställning, vilket gör att innehållet på ditt intranät eller webb aldrig blir för gammalt eller inaktuellt. Du har även möjlighet att sätta upp årliga påminnelser för att uppdatera specifika sidors innehåll. Med andra ord kan du med enkla hjälpmedel se till att samtlig information på ditt intranät eller webbplats alltid är aktuellt.

Om du tittar på fördelarna med Sitevision ur ett utvecklarperspektiv finns det två viktiga aspekter att ta upp: Å ena sidan är det lätt att starta upp ett projekt eftersom du i grunden kan använda många färdiga moduler, vilket tar dig långt i ett projekt på kort tid. Å andra sidan har du möjlighet att skapa avancerade lösningar med hjälp av Sitevisions webbappar och deras publika API. Detta innebär med andra ord att du får det bästa av två värdar, enkelhet om det är vad som önskas, eller avancerade lösningar vid mer omfattande behov. 

Vem ska välja Sitevision?

Du som behöver en kraftfull intranätslösning där du kan integrera din verksamhets övriga plattformar och verktyg och som håller användarupplevelse och användarvänlighet högt.

Du värdesätter saker som:

  • Smidiga arbetsytor för samarbete och kommunikation.
  • Avancerad sökfunktion.
  • Synkroniserad dokumenthantering och lagring med exempelvis Microsoft 365.
  • Stor valmöjlighet kring hur du kommunicerar viktiga nyheter med organisationen.
  • Notiser på intranätet såväl i övriga interna verktyg som används i din verksamhet.

Jim, TechLead för Sitevision, tycker till:

- Sitevision är ett flexibelt CMS som har tänkt på alla inblandade: användaren, redaktören och utvecklaren. Du kan skapa ett enklare intranät genom många färdiga moduler, vilket innebär kortare tid och lägre kostnad. Men Sitevision kommer allra bäst till sin rätt när du integrerar samtliga system och är beredd att skapa egna lösningar som är anpassade just efter din verksamhet. Användarupplevelsen är då helt outstanding.

Bygg en SiteVision-webb

Kontakta oss

Toxic Mattias Kristensson 1

Mattias Lyck

Affärsutvecklare

036-860 22 58

Vill du bygga en SiteVision-webb?

Kontakta Mattias!