Hoppa till innehållet

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

En moderniserad webbplats, byggd i Umbraco, med fokus användarvänlighet och snyggt paketerad objektinformation.

Intranät (1)

Intranät

Desktop Light

Umbraco

Search Alt

Webb

Dsc 4094

Om uppdraget

Förutom att webbplatsen skulle vara lättnavigerad, användarvänlig och tilltalande så var det viktigt att objektsinformationen skulle paketeras på ett tydligt och enkelt sätt. Objektsinformationen integreras via en API-koppling mellan affärssystemet Vitec Express och Umbraco. På webbplatsen finns olika typer av script som följer upp trafiken tillsammans med en implementation av artificiell intelligens som väljer ut objekt baserat på varje besökares beteende. I övrigt görs en integration med Jobylons push-API för att lista ut lediga tjänster i hela Sverige där ansökningarna pushas direkt in i rekryteringsverktyget.

Bolaget förmedlar ungefär 25 000 bostäder per år där varje objekt har en livslängd på 1–3 veckor. Därför var det viktigt att optimera webbplatsen utifrån förutsättningen att det kontinuerligt kommer vara mycket sidor som läggs till, uppdateras och tas bort. En del av uppdraget var också att analysera hur kunderna hittar in till webbplatsen och baserat på resultatet lägga till uppföljning och call to actions för att följa kundresan för vidare bearbetningen via kundsystemet.

Dsc 9704

Om Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

LFF är dotterbolag till länsförsäkringsgruppen, Länsförsäkringar AB och Länsförsäkringar Bank och har fem år i rad blivit utsedda till branschbäst när Svenskt Kvalitetsindex rankar landets mäklarföretag. De tillhör en kundägd organisation och erbjuder bank, försäkring och fastighetsförmedling. Bolaget är idag Sveriges mest snabbväxande mäklarkedja.

Lff Mockup

Resultat och uppföljning

Efter lansering kunde vi snabbt se goda resultat. En tydlig trend uppdagades när Q1 2019 till Q1 2020 jämfördes; 2020 ökade antalet sessioner med 45,5% och sessionslängden ökade med 14%. Avvisningsfrekvensen hade förbättrats avsevärt och antalet konverteringar ökat med hjälp av tydligare call to actions.

Låt oss skapa magi tillsammans!

Skicka ett meddelande så hör vi av oss så snart som möjligt.