Hoppa till innehållet

Integritetspolicy

Integritetspolicy

 

Toxic Interactive Solutions AB hanterar personuppgifter i enlighet med “GDPR” – EU:s dataskyddsförordning. Det innebär att alla personuppgifter som Toxic behandlar hanteras i enlighet med gällande regler och lagstiftning.

Toxic behandlar personuppgifter med syftet att informera nya kunder och potentiella medarbetare. Detta syfte inkluderar spridning av fakta och information, evenemang, nyhetsbrev till prenumeranter och andra former av information.

Toxics rättsliga grund för behandling av personuppgifter utgörs av en intresseavvägning, där vi behöver behandla personuppgifter baserat på vårt berättigade intresse av att nå ut med information. I de fall där du har ingått ett avtal med oss, beställt dokumentation eller begärt deltagande i evenemang arrangerade av Toxic, baseras behandlingen av personuppgifter på nödvändighet att fullgöra avtalet och tillhandahållandet av sådan tjänst.

Om du får inbjudningar, information, nyhetsbrev eller engagerar dig i Toxics verksamhetsområde med dina personuppgifter och har frågor om detta, är du välkommen att kontakta oss.

Toxic distribuerar eller säljer inte personuppgifter till tredje part.

Datainspektionen är tillsynsmyndigheten som ansvarar för att övervaka och kontrollera efterlevnaden av lagstiftningen. Som registrerad person har du rätt att lämna in klagomål.

Toxic sparar personuppgifter så länge det finns en lämplig anledning för detta.

Du har rätt att avsluta din fortsatta prenumeration, mottagande av information eller att bli raderad från vår kontaktlista när som helst. Detta görs via e-post till hello@toxic.se eller per brev till Toxic Interactive Solutions AB, Brostigen 14, 334 33 Anderstorp.

Denna webbplats skyddas också av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor.