Hoppa till innehållet
IMG 3775

Digitala affärer

Vårt löfte är att förvandla er digitala potential till konkreta resultat som ger effekt i er verksamhet. Vi är experter på e-handel, webb, UX/UI-design, Growth Marketing och SEO. Vi bygger smart, digitalt och ser till att värde möter vision.

IMG 3741

E-handel

Vi hjälper B2B e-handlare att öka sin digitala försäljning. Vi ser också till att kunden sparar tid och resurser i samma veva. Hur vi gör det? Genom att kombinera strategi, teknik och rätt plattform utefter behov och vision.

IMG 3667

Webb

Webbplatsen är din allra viktigaste säljare och därför behöver du ha en webb som jobbar för ditt företag på alla tänkbara sätt, både när det gäller funktion och design. Vi ser till att din webb ger dig förutsättningarna du behöver för att göra din vision till verklighet.

Välj Toxic som partner

Vår målsättning är att vara bäst i branschen och vara den byrå som alla kunder vill jobba med och som alla medarbetare vill jobba på. För att nå visionen ser vi till att alla medarbetare får rätt förutsättningar att utvecklas och att våra kunder erbjuds främsta kompetens.

Toxic grundades 1996 i hjärtat av Småland av Kalle Ekstrand, som idag arbetar som CTO på bolaget. Vi bär än i dag med oss entreprenörsandan från de småländska skogarna men finns i dag etablerade i Jönköping, Borås, Göteborg och Anderstorp. Vi har över 25 års erfarenhet i branschen och över 300 nöjda kunder.

Fyra personer sitter och står vid ett bord med bärbara datorer

Growth Marketing

Growth Marketing betyder rätt och slätt tillväxtmarknadsföring och det innebär att vi arbetar tillväxtfokuserat och datadrivet för att ni ska öka er digitala närvaro och/eller försäljning och uppnå er verksamhets viktigaste mål.

Toxic UI UX Workshop 1

UX/UI-design

Ge dina kunder en optimal användarupplevelse med bra UX-design. Vi skapar design till er digitala plattform så att den engagerar, stärker ditt varumärke och säljer dina produkter eller tjänster.

IMG 3730

Välj rätt plattform för din e-handel

Vi bygger framstående e-handelslösningar på Litium och Norce – två plattformar som båda sätter fokus på modern teknik och användarupplevelse. Tillsammans identifierar vi era behov och målsättningar för att hitta rätt plattform som omvandlar era visioner till verklighet.

Fyll på din kunskapsbank

Vi fyller varje vecka på med nya insikter i form av blogginlägg, artiklar, guider och nyheter. Ta del av senaste nytt från Toxic och den digitala världen.

Prisvinnande partnerskap

Vi tror på långsiktiga relationer där vi kan utvecklas tillsammans med våra partners och kunder. Det är när vi slår våra kloka ihop som vi åstadkommer framgångsrika resultat. Det är våra kunder ett bevis på.

Desktop Light

Umbraco

Vi har haft högsta partnerskap hos Umbraco sedan 2018 och våren 2023 blev vi Nordens första Platinum Partner. Vi lever, lär och utvecklas ständigt med plattformen så att du kan vara garanterad främsta kompetens.

Mer om Umbraco

Basket Alt 3 Light

Litium

Vi har varit Premium Solution Partner till Litium under många år och levererar år efter år högklassiga e-handlar till våra kunder. Vår främsta kompetens ligger inom B2B e-handel. Där är vi som bäst.

Mer om Litium

Låt oss skapa magi tillsammans!

Skicka ett meddelande så hör vi av oss så snart som möjligt.