Hoppa till innehållet

Google Ads

Nå rätt personer vid rätt tillfälle med Google Ads och få bättre avkastning på varje spenderad krona.

Annonsering med Google Ads

Vill du slippa höga kostnader för annonsering på Google Ads som inte ger resultat? Som Google Partner optimerar vi klickpriser, annonser och sökord mot uppsatta konverteringsmål. Genom det arbetet får du bättre avkastning på varje spenderad krona jämfört med om du gjort arbetet själv.

Men vad är Google Ads? På Google söker du till exempel efter vad du ska göra, vart du ska göra det och vad du ska köpa. Och när du gör en sökning dyker det oftast upp relevanta resultat - och det är till stor del med hjälp av Google Ads. De företag som kommer högst upp i sökresultatet på dina sökningar jobbar ofta aktivt med sponsrade länkar och når rätt personer vid rätt tillfälle.

Som komplement till sökmotoroptimering kan sponsrade länkar (PPC – pay-per-click) hjälpa dig att nå ut till potentiella kunder genom att annonsera på Google. Och Google Ads är faktiskt en av de mest effektiva annonseringsmetoderna eftersom du har möjlighet att rikta in dig på personer som aktivt, utan att veta om det, söker efter ditt erbjudande på Google.

En stor fördel med Google Ads är möjligheten till segmentering. Hur en eventuell segmentering ser ut beror på när, var och hur dina potentiella kunder söker på Google. Den informationen kan vi få fram åt dig när din annons rullat ett tag - till exempel om det finns en koppling till ett specifikt mål som en försäljning eller en kontaktförfrågan för dina tjänster.

När och var kan jag se min annons?

Efter att vi gått igenom målsättningen för din kampanj tar vi fram relevanta nyckelord och utformar annonstexter. När det arbetet är gjort kan vi starta annonseringen på en gång. Din annons kommer att synas på Google och på relevanta partnersidor som ingår i Googles söknätverk. Det är viktigt att din webbsida syns där dina kunder söker efter ditt erbjudande, och vi justerar kontinuerligt annonseringen för att du ska nå ut till dina kunder på ett effektivt sätt.

Varför ska du välja oss?

För att kunna skapa ett välfungerande och optimerat konto på Google Ads krävs kunskap i hur du använder Ads på ett effektivt sätt och att du har förståelse för vilka nyckelord som är relevanta för att maximera din ROI (return on investment). Hos oss sköts ditt konto av en person som är certifierad i Google Ads. Vårt mål är att du ska få ut så mycket som möjligt av din annonseringsbudget och att dina annonser ska generera så många konverteringar som möjligt - och därmed undvika irrelevant trafik. Och vi utformar kostnadseffektiva annonstexter som lockar rätt besökare till din webbsida.

Vi hjälper dig med

  • Nyckelordsanalys inför uppsättning av dina kampanjer
  • Kontohantering genomförd av en medarbetare som är certifierad i Google Ads
  • Utformning av säljande annonstexter
  • Rapporter över utvecklingen av ditt konto
  • Svar på eventuella frågor gällande din annonsering
  • Vi sätter upp kontot åt dig men du äger kontot

 

Vi brinner för smarta digitala lösningar

Vårt löfte är att förvandla er digitala potential till konkreta resultat som ger effekt i er verksamhet. Vi är experter på e-handel, webb, UX/UI-design, Growth Marketing och SEO. Vi bygger smart, digitalt och ser till att värde möter vision.

Dardan Selmani Redigerad 1

Dardan Selmani

Affärsutvecklare, Growth Marketing-specialist

033–784 67 74

Låt oss skapa magi tillsammans!

Skicka ett meddelande så hör jag av mig så snart som möjligt!