Hoppa till innehållet
Toxic Bildbank 240418 22

Umbraco CMS – flexibelt och användarvänligt

Umbraco är CMS-verktyget för dig som älskar möjligheter och hatar begränsningar. Du föreslår och Umbraco möjliggör. Bygg din nya webbplats på Umbraco och ge företagets viktigaste säljare en ny kostym som sticker ut.

Toxic GBG Bildbank 240424 LOW 48

Umbraco som plattform

Umbraco är ett CMS med användarupplevelse och flexibilitet i fokus. I stället för att användaren ska anpassa och begränsa sig till plattformen anpassar sig Umbraco till användaren. Tack vare oändliga möjligheter får du din webblösning skräddarsydd efter just dina behov och du kan fokusera på det viktigaste i just din verksamhet. Du kan bygga e-handel, intranät och innehållswebb i Umbraco – den gemensamma nämnaren är att du föreslår, Umbraco möjliggör.

IMG 0079

Hur särskiljer sig Umbraco från liknande plattformar?

I Umbraco är säkerheten i fokus. På många andra plattformar behöver du ständigt uppdatera säkerhetsplugin efter säkerhetplugin. Det slipper du här. Umbraco är byggt på .NET och nyttjar inbyggd säkerhet- och autensieringsteknik från Microsoft. Umbraco släpper även regelbundna uppdateringar och ny funktionalitet som förbättrar säkerheten. Ett ytterligare exempel på att Umbraco ligger i framkant när det kommer till säkerhet är att de jobbar proaktivt, tillsammans med tredje parts säkerhetsföretag, där de letar efter säkerhetshål i sin egen lösning. Tack vare molnlösningen Umbraco Cloud släpps även regelbundna säkerhetsuppdateringar för att täppa igen eventuella risker, men framför allt hålls din lösning automatiskt uppdaterad och säker utan att du behöver göra eller tänka på något.

Toxic Etapp 2 Jkpg 20

Vad är det bästa med Umbraco?

Det bästa med Umbraco – ur ett utvecklarperspektiv – är att det är som en tom tavla som du anpassar efter kundens önskemål och behov. Det betyder att lösningen alltid har möjlighet att motsvara kundens förväntningar eftersom ingenting är omöjligt. Ingen Umbraco-webb är den andra lik utan fälten, sidorna och dokumenttyperna anpassas och skapas för just den specifika sajten. Med andra ord skräddarsys lösningen utifrån kundens behov vilket betyder att du som kund betalar för det du behöver utan att tumma på säkerhet eller möjlighet att vidareutveckla framåt. Å andra sidan är det inte bara utvecklare som jublar – marknadsförare, redaktörer och icke-teknik-kunniga jublar också. Umbraco är ett CMS som är otroligt lätt att lära sig och som ger dig alla förutsättningar du som marknadsperson behöver för att skapa det innehåll du önskar på din webb.

Utvecklare vid dator

Umbraco Cloud

Umbraco är världens största .NET CMS och med deras Cloud-hosting får man en one-stop-shop lösning för alla sina webb-behov. Man kan enkelt hantera flera sajter, flera språk och smidigt uppgradera till en större hosting-plan. Umbraco Cloud hostas på Microsoft Azure vilket ger en stabil och skalbar lösning att växa med.

Flera utvecklare vid laptop

Vi är Nordens första Umbraco Platinum Partner

Vi på Toxic har haft högsta partnerskap hos Umbraco sedan 2018. Ett partnerskap som innebär att vi som bolag behöver uppfylla en rad kriterier, där en av dessa är högsta kompetens inom plattformen. Väljer du Toxic som digital partner är du garanterad marknadens vassaste utvecklare inom branschen.

Toxic Daniel Andersson 1

- Umbraco är inte bara användarvänligt för redaktörerna utan det är en rolig plattform att jobba med som utvecklare, mycket tack vare att den hela tiden utvecklas och blir bättre. Umbraco som företag speglar även de värderingar som Toxic står för: gemenskap, glädje, nytänkande, långsiktighet och ansvarstagande, vilket även märks i produkten. Som Nordens första Umbraco Platinum Partner till Umbraco har vi ett bra samarbete med allt ifrån support och rådgivning till förhandsinformation och träning för att ständigt utvecklas.

- Daniel Andersson, Tech Lead Umbraco

Hur vi arbetar

Varför Umbraco?

Desktop Light

Funktionalitet

Med Umbraco får du tillgång till all funktionalitet du behöver för att bygga en lättnavigerad och användarvänlig webb.

Line Out Light

Flexibilitet

Med Umbraco CMS har du oändligt med möjligheter att skapa den webbplats dina kunder vill ha – och som du med enkelhet hanterar.

Refresh 2 Light 3X

Integrationer

Du kan integrera i princip vad som helst med Umbraco. CMS:et är helt anpassningsbart och mycket flexibelt tack vare öppna API-lager.

Vanliga frågor om Umbraco

Umbraco är ett "open-source" CMS baserat på Microsft .NET-teknik. Det används för att skapa och hantera webbinnehåll och har en stor användarbas runt om i världen.

Umbraco är ett perfekt alternativ för dig som värdesätter enkelhet, användarvänlighet och säkerhet. Om du även vill fokusera på att skapa innehåll och värde för dina konsumenter och slippa oroa dig för säkerhetshål på din webb, kommer du hitta hem i Umbraco. 

Ja, Umbraco erbjuder inbyggda verktyg och funktioner som stöder sökmotoroptimering och förbättrar er ranking. 

Vi anpassar hostingen efter varje enskild kund men när det gäller Umbraco använder vi i så stor utsträckning som möjligt deras molnbaserade tjänst Umbraco Cloud, som inkluderar versionshantering, SSL-certifikat, Umbraco Forms och mycket annat för att underlätta webbutvecklingsprocessen. Umbraco Cloud är en Azure-baserad molntjänst.

Ja, dels så har Umbraco en egen e-handelsplattform som heter Umbraco Commerce där du kan bygga upp och skräddarsy dina e-handelsflöden precis som du önskar. Utöver det går det också integrera andra PIM-system och e-handlar. Vi hjälper dig hitta rätt lösning efter era behov.

Nej, du behöver ingen licens för att använda Umbraco.

Har du fler frågor?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss så snart som möjligt!

Toxic Mattias Kristensson 1