Hoppa till innehållet
IMG 3695

Umbraco CMS – flexibelt och användarvänligt

Bygg din nya webbplats på Umbraco och ge företagets viktigaste säljare en ny kostym som sticker ut.

IMG 3765

Umbraco CMS

Umbraco är ett ledande publiceringsverktyg, uppskattat och älskat av många för sin stora flexibilitet och användarvänlighet. I verktyget kan du hantera innehåll för såväl webblösningar som mobilapplikationer. Umbraco är ett fullskaligt CMS som ger förutsättningar att skapa digitala kundupplevelser, optimerade flöden och enkel innehållshantering.

Utvecklare vid dator

Umbraco Cloud

Umbraco är världens största .NET CMS och med deras Cloud-hosting får man en one-stop-shop lösning för alla sina webb-behov. Man kan enkelt hantera flera sajter, flera språk och smidigt uppgradera till en större hosting-plan. Umbraco Cloud hostas på Microsoft Azure vilket ger en stabil och skalbar lösning att växa med.

Spana in våra kundcase

Vi snackar inte bara. Vi levererar. See for yourself.

Flera utvecklare vid laptop

Vi är Nordens första Umbraco Platinum Partner

Vi på Toxic har haft högsta partnerskap hos Umbraco sedan 2018. Ett partnerskap som innebär att vi som bolag behöver uppfylla en rad kriterier, där en av dessa är högsta kompetens inom plattformen. Väljer du Toxic som digital partner är du garanterad marknadens vassaste utvecklare inom branschen.

Hur vi arbetar

Webbplatsen är din allra viktigaste säljare och därför behöver du ha en webb som jobbar för ditt företag på alla tänkbara sätt, både när det gäller funktion och design. En riktigt bra design ska skapa positiva känslor, fängsla, förtydliga och skapa struktur för besökaren.

Det ska vara enkelt att förstå vad som ska göras och klickas på. Vi har kunskaper i de senaste teknikerna och kan hjälpa din nya webbsida att sticka ut från mängden - det är viktigt för oss att den har en egen identitet som passar ihop med varumärket.

Varför Umbraco?

Desktop Light

Funktionalitet

Med Umbraco får du tillgång till all funktionalitet du behöver för att bygga en lättnavigerad och användarvänlig webb.

Line Out Light

Flexibilitet

Med Umbraco CMS har du oändligt med möjligheter att skapa den webbplats dina kunder vill ha – och som du med enkelhet hanterar.

Refresh 2 Light 3X

Integrationer

Du kan integrera i princip vad som helst med Umbraco. CMS:et är helt anpassningsbart och mycket flexibelt tack vare öppna API-lager.

Vanliga frågor om Umbraco

Umbraco är ett "open-source" CMS baserat på Microsft .NET-teknik. Det används för att skapa och hantera webbinnehåll och har en stor användarbas runt om i världen.

Umbraco är flexibelt, skalbart och enkelt att använda. Det gör det enkelt för dig att skapa digitala kundupplevelser, optimerade flöden och enkel innehållshantering. I Umbraco kan vi skräddarsy lösningar efter dina behov, oavsett om de är relativt simpla eller mer komplexa i sin karaktär.

Ja, Umbraco erbjuder inbyggda verktyg och funktioner som stöder sökmotoroptimering och förbättrar er ranking. 

Vi anpassar hostingen efter varje enskild kund men när det gäller Umbraco använder vi i så stor utsträckning som möjligt deras molnbaserade tjänst Umbraco Cloud, som inkluderar versionshantering, SSL-certifikat, Umbraco Forms och mycket annat för att underlätta webbutvecklingsprocessen. Umbraco Cloud är en Azure-baserad molntjänst.

Ja, dels så har Umbraco en egen e-handelsplattform som heter Umbraco Commerce där du kan bygga upp och skräddarsy dina e-handelsflöden precis som du önskar. Utöver det går det också integrera andra PIM-system och e-handlar. Vi hjälper dig hitta rätt lösning efter era behov.

Nej, du behöver ingen licens för att använda Umbraco.

Har du fler frågor?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss så snart som möjligt!

Toxic Mattias Kristensson 1