Hoppa till innehållet
Toxic Litium Workshop 9

Nytt Umbraco-case till experterna på Toxic

Det är med stor glädje vi meddelar att vi inlett ett nytt samarbete med Didner & Gerge. Fondbolaget är i behov av en ny webb som är modern, användarvänlig och tillgänglighetsanpassad. Toxic antog uppdraget och är i full gång att utveckla en ny webb i Umbraco.

Om Didner & Gerge

Didner & Gerge är ett ledande fristående fondbolag, grundat i Uppsala 1994. Bolaget arbetar med att placera fonder och överträffa den bredare aktiemarknaden över tid med fokus på företagsberättelsen och förväntad utveckling av bolagets verksamhet, lönsamhet, marginaler, kassaflöde, ekonomiska ställning och framtida värdering i ett längre perspektiv.

–      Det känns tryggt att samarbeta med Toxic. Deras kompetens inom Umbraco är precis vad vi behöver för att få en lösning som uppfyller våra kunders behov och de har en ”can do”-inställning som gör det roligt att samarbeta med dom, säger Anna Marcus, Kommunikationschef på Didner & Gerge.

Om uppdraget

Kundens nuvarande webb har några år på nacken och motsvarar inte kundens krav på vad en modern webbplats ska innefatta. Därför fick Toxic i uppdrag att utveckla en ny webb i Umbraco med fokus på UI/UX-design, tillgänglighet och kundresan. Förutom en ny webbplats utvecklas även “Mina sidor” där Didner & Gerges kunder kan logga in för att se aktuellt fondinnehav samt köpa och sälja fondandelar.

–      Det här har varit ett fantastiskt samarbete redan från start. Nu ser vi fram emot att snart lansera en ny webb och se vilket värde den nya plattformen genererar för Didner & Gerge och deras kunder, säger Mattias Lyck, Affärsutvecklare på Toxic.

Läs mer om Umbraco här.