Hoppa till innehållet

Esbe

Med denna digitala satsning vill ESBE ge sina kunder och partners en bättre digital upplevelse, både i form av funktionalitet och rent visuellt med ny design. Litium valdes som plattform för att kunna möta de krav på PIM och språkversioner som fanns.

Basket Alt 3 Light

Litium

PIM

PIM

Search Alt

Webb

Made In Sweden
Esbe2

Utmaningen

ESBE ville gå ifrån att hantera produkter i flera system och centralisera produktinformationen i ett PIM. Målet var att skapa förutsättningar för ESBE att ge produktinformation till flera intressenter, som att fylla informationsbehovet hos leverantörer i form av produktinformation, teknisk support samt utbildning-och installationsmaterial.

Om Esbe

ESBE är en av Europas ledande tillverkare av hydroniska lösningar. Våra ventiler och ställdon utvecklas och konstrueras på huvudkontoret i svenska Reftele för att klara tre högt satta mål; de ska använda mindre energi, ge mer komfort och öka säkerheten i system för uppvärmning, kylning och tappvatten. Trots att produkterna oftast lever en undanskymd tillvaro lägger vi stor vikt vid design, funktion, pålitlighet och miljöhänsyn.

Resultatet

ESBE har nu en uppdaterad dynamisk webbplats som når och tilltalar användaren oavsett vilken enhet de föredrar att använda. De kan favoritmarkera sina produkter för enklare tillgång, ladda ner broschyrer och skicka in sina frågor. Med Litium kan ESBE också anpassa sitt innehåll efter respektive marknads målgrupper och behov.

Screencapture Esbe Eu Sv 2023 12 01 09 28 50
Toxic Oscar Salomonsson 16

Oscar Salomonsson

Affärsområdesansvarig e-handel

031-376 24 82

Har du andra frågor?

Oroa dig inte, du kan ställa din fråga här nere i formuläret.