Jobba Grönt

Jobba Grönt drivs av LRF (Lantbrukarnas Riksförbund) och Gröna arbetsgivare, syftet är att inspirera dig till att jobba och/eller utbilda dig inom det gröna näringslivet. Det gröna näringslivet innebär att verksamheten har sin bas i jorden, skogen och djuren. 

Vårt samarbete inledes då vi skulle ta oss an utmaningen att nå ut med budskap på ett effektivt och engagerat sätt för att öka medvetandet för yngre och yrkesbytande, samt att förändra synen på dagens bonde. En av de prioriterade områdena för att nå sitt mål är att satsa digitalt, på en bra webb och ökad närvaro i sociala medier.

Nyckelfunktioner

Öka synlighet på Google

Kunna arbeta med rörligt material

En riktigt vass sökfunktion

Nå rätt målgrupper genom sociala medier

Vad vi har gjort

För att nå ut till målgrupperna började vi löpande arbeta med digital marknadsföring i sociala medier, där vi är delaktiga i alla steg från idé till verklighet. Under våren har vi producerat och publicerat två större kampanjer. Den ena kampanjen riktade sig både mot ungdomar och deras föräldrar inför gymnasievalet och den andra mot yrkesbytare och klimathjältar i vardagen. Detta för att lyfta det gröna näringslivet för ungdomar, yrkesbytare och hur man blir klimathjälte genom att välja ett grönare yrke. Kampanjerna skapades för Snapchat, Facebook och Instagram med genomtänkta budskap som var anpassade efter kampanjens syfte, målgrupp och kanal. 

Stort tack för den fina statistiken. Jag är så stolt över den här kampanjen! Den är så snygg och resultatet är kanon.

Anna Ross Marknadsansvarig LRF

Kom i kontakt med oss

Vägen till en stark digital närvaro. Vet du inte var du ska börja? Det vet vi.

Klicka här

Tack för att du tog första steget!
Vi tar nästa steg och hör av oss till dig.

Det är här ditt nya projekt börjar.

Ge oss lite kött på benen kring vilken typ av projekt det gäller så hör vi av oss inom kort.

Beskrivning av projekt

Dina uppgifter
Oj, nått gick fel! Kolla så alla fält blev korrekt eller kontakta oss via kontaktsidan.