Varsego Macmockup
Varsego

Varsego

Varsego var redo att ta nästa steg och satsa på sin digitala affär och på så sätt öka värdet för deras kunder. I arbetet med den nya satsning ville de även effektivisera arbetet för sin personal och undvika det manuella arbetet för produkt- och orderflöden. Valet föll då på Litium som plattform, eftersom du kan kombinera digital marknadsföring, försäljning, produkthantering (PIM) och E-handel (commerce) i en och samma plattform.

E-handel

PIM

Litium

Webb

Minska manuellt arbete

Efter effektiva workshops kunde vi utefter kravspecifikation och behovsanalys enas om en satsning på en ny webb och E-handelslösning som passade Varsego. Genom automatiserade och rationaliserade flöden kopplat till deras webbplats och E-handel har vi skapat en sömlös och framtidssäker plattform i Litium med integrationer till deras affärssystem. I E-handelslösningen har vi integrerat mot affärssystem som Navision, DasPro och CRM-plattformen Argus för att hela tiden ha uppdaterad och korrekt data kring produktinformation, priser, kampanjer, ordrar och kunddata till organisationens säljare.

Om Varsego

Varsego levererar marknadens ledande glassvarumärke över hela Sverige. De gör glassen tillgänglig för alla, från Kiruna i norr till Simrishamn i syd och allt där emellan Men det finns även ett utökat sortiment med marknadsledande varumärken inom bland annat dryck, konfektyr, proteinprodukter, fast food och mat- och kaffebröd. Hela organisationen genomsyras av flexibilitet, service och drivet att göra bra affärer tillsammans med sina kunder.

"Varsego Sverige AB jobbar mot höga mål och växer på marknaden. Som ett steg mot att möta våra höga mål men också för att ytterligare förenkla och förbättra våra kunders upplevelse hos Varsego såg vi det som nödvändigt att ta ytterligare ett steg i vår digitala resa. För att göra just det kom vi i kontakt med Toxic som med sin nyfikenhet, problemlösning och expertis inom området kändes helt rätt att tillsammans med oss genomföra denna resa. Redan från början sattes ribban högt, och i den inledande fasen har vi genom en förstudie fått en bra och överskådlig överblick på de möjligheter vi har framför oss. Vi känner oss mycket trygga med Toxic som leverantör i detta samarbete och ser fram emot resan som kommer att ta Varsego till en ny digital nivå."

Joacim Bergström Sälj- och Marknadskoordinator på Varsego

Framtidssäkert

B2B e-handel

Med denna satsningen har vi skapat en mer sömlös och framtidssäker plattform för Varsego att stå på. Vi har också tagit fram ett grafiskt koncept och informationsstruktur som presenterar de produkter Varsego erbjuder på ett tydligt och enkelt sätt. Hela webben uttrycker budskapet ”Där du finns, finns vi – Din lokala grosisst i hela Sverige”. Målet är att visa att Varsego är den självklara grossisten inom servicehandel, horeca och food Service i Sverige.