Nordic Wellness

Nordic Wellness

Tanken att bygga en e-handel uppstod när Nordic Wellness ville bredda sitt utbud och service gentemot sina medlemmar. Där kunden via e-handeln sömnlöst ska kunna köpa medlemskap, produkter och få rabatt baserat på hur aktiv man är, månad för månad. Vi startade projektet med en gemensam workshop för att identifiera nuläge och önskat läge och arbetade fram den nya designen av webbshopen som tydligt följer Nordic Wellness befintliga grafiska profil.

E-handel

Skräddarsytt

För att få fram en lösning som motsvarar de förväntningar och krav som skulle efterlevas har vi skräddarsytt en lösning för de specifika behoven. Allt börjar med den tekniska arkitekturen som vi satte tillsammans, därefter la vi på layout och design och allt blev visuellt levande. Lösningen bygger på Umbraco och har sen flera integrationer både för affärssystemet BRP men också Be Good som är leverantör av produkter, för betalningslösning finns Klarna. Du har också ett inloggat läge med en single-sign-on-funktion mot huvudsidan där du som kund kan följa din beställning, se orderhistorik och spara dina favoriter.

Om Nordic Wellness

Nordic Wellness är idag en av Sveriges största gymkedja till antal klubbar. Målet är att vara det bästa alternativet inom träning och hälsa samt fortsätta vara en snabbrörlig och flexibel utmanare. Tillsammans med världsledande leverantörer, licensierade instruktörer, välmeriterade personliga tränare och övrig personal vill de skapa de bästa förutsättningarna för branschen.

Resultat

Skräddarsytt, personligt, ny marknadskanal

Vi har byggt flera produktkonfiguratorer för att tillgodose kundernas behov av att kunna mixa sina produkter efter eget tycke. För att jobba med marknadsföringskampanjer finns möjlighet att använda sig av rabatter, procent på ett köp, eller på en produkt, fraktfritt eller produkt på köpet. Allt för att kunna vara en flexibel försäljningskanal. Det här är en webbshop med extra allt, produktkonfiguratorer, medlemskap, stort utbud av produkter för att maximera din träning, rabatter baserat på hur mycket du tränar och mycket mer!

Vägen till en stark digital närvaro

Vet du inte var du ska börja? Det vet vi. Ring oss eller kom och hälsa på, vi har gott (om) kaffe!

Klicka här

Tack för att du tog första steget!
Vi tar nästa steg och hör av oss till dig.

Det är här ditt nya projekt börjar.

Ge oss lite kött på benen kring vilken typ av projekt det gäller så hör vi av oss inom kort.

Webb

E-Handel

SEO

Varumärkesstrategi

Foto & Film

Webbanalys

PIM-system

Grafisk identitet

Intranät

Sociala Medier

Mobil & Webbapp

Google Ads

Beskrivning av projekt

Dina uppgifter
Oj, nått gick fel! Kolla så alla fält blev korrekt eller kontakta oss via kontaktsidan.