Nordic Wellness Macmockup (1)
Nordic Wellness

Nordic Wellness

Tanken att bygga en e-handel uppstod när Nordic Wellness ville bredda sitt utbud och service gentemot sina medlemmar. Där kunden via e-handeln sömnlöst ska kunna köpa medlemskap, produkter och få rabatt baserat på hur aktiv man är, månad för månad. Vi startade projektet med en gemensam workshop för att identifiera nuläge och önskat läge och arbetade fram den nya designen av webbshopen som tydligt följer Nordic Wellness befintliga grafiska profil.

E-handel

Umbraco

Skräddarsytt

För att få fram en lösning som motsvarar de förväntningar och krav som skulle efterlevas har vi skräddarsytt en lösning för de specifika behoven. Allt börjar med den tekniska arkitekturen som vi satte tillsammans, därefter la vi på layout och design och allt blev visuellt levande. Lösningen bygger på Umbraco och har sen flera integrationer både för affärssystemet BRP men också Be Good som är leverantör av produkter, för betalningslösning finns Klarna. Du har också ett inloggat läge med en single-sign-on-funktion mot huvudsidan där du som kund kan följa din beställning, se orderhistorik och spara dina favoriter.

Om Nordic Wellness

Nordic Wellness är idag en av Sveriges största gymkedja till antal klubbar. Målet är att vara det bästa alternativet inom träning och hälsa samt fortsätta vara en snabbrörlig och flexibel utmanare. Tillsammans med världsledande leverantörer, licensierade instruktörer, välmeriterade personliga tränare och övrig personal vill de skapa de bästa förutsättningarna för branschen.

Resultat

Skräddarsytt, personligt, ny marknadskanal

Vi har byggt flera produktkonfiguratorer för att tillgodose kundernas behov av att kunna mixa sina produkter efter eget tycke. För att jobba med marknadsföringskampanjer finns möjlighet att använda sig av rabatter, procent på ett köp, eller på en produkt, fraktfritt eller produkt på köpet. Allt för att kunna vara en flexibel försäljningskanal. Det här är en webbshop med extra allt, produktkonfiguratorer, medlemskap, stort utbud av produkter för att maximera din träning, rabatter baserat på hur mycket du tränar och mycket mer!