Hooks Herrgard Macmockup
Hooks Herrgård

Hooks Herrgård

Med en ny webb är målet inte enbart att öka försäljningen, utan stor del är att inspirera och informera sina kunder. Det ska så klart också vara lätt och gå snabbt att hitta det man söker - och framförallt att genomföra sin bokning. Hooks Herrgård ville även förflytta sig från den tidigare kommunikationen och uttrycket som både har uppdaterats och utvecklats på senare tid.

Webb

Umbraco

Projektet

Förutom huvudfokuset i projektet som var att det skulle gå lättare att hitta information och kunna genomföra en bokning på Hooks Herrgårds nya webb, så har en stor del varit att få den nya webben att kommunicera deras kärnverksamhet. Vi gjorde ett omtag för att strukturera och presentera Hooks Herrgård erbjudande på ett nytt sätt.. Vi började med att gå igenom befintligt innehåll och identifierade behov. Vi gjorde även en målgruppsanalys och resultatet av den satte grunden för vår tonalitet och copy för kommunikationen på webben. Allt med känsla av det personliga, lyxiga, familjära och att känna sig som hemma. Vilket skulle speglas både i design och struktur. Webben har integrerats med två olika bokningssystem. Vi har också byggt vägar för att det lättare ska gå att navigera kommunikationen till rätt målgrupp. Allt är byggt i vårt favorit-CMS Umbraco som har en hög användarvänlighet och som hjälper dig som redaktör att jobba smidigt och flexibelt med hur du vill presentera ditt innehåll på siten. Vilket i nästa steg även underlättar för Hooks Herrgård i deras digitala marknadsföring.

Om Hooks Herrgård

Första spadtaget togs någon gång under 1300-talet och Hooks Herrgård har sedan dess en spännande historia, adelsfamilj, pensionat och på 1960-talet kom familjen Edberg in i bilden. Då förverkligades bilden av en kombinerad konferens och golfanläggning. Så snart som 2014 byggdes en 1300 kvadratmeter stor spaanläggning. Familjedrömmen består och fortsätter utvecklas, det lovar Hooks Herrgårds vd Hans Edberg, som tillhör den tredje generationen. De har en stor strävan efter ett hållbart företagande och etiskt förhållningssätt. De gör helt enkelt allt vi kan för att minska klimatpåverkan.

Nya Hooks Herrgård

Webb & Kommunikation

Idag har Hooks Herrgård en tvåspråkig site som är sökmotoroptimerad och som vi aktivt arbetar med att driva trafik till. Vi har löpande under projektets gång arbetat med kommunikationen för att bygga en webbplats som skapar känslor. Kanske är det på Hooks Herrgård du spenderar din nästa hemester?