Hoppa till innehållet

Hooks Herrgård

Med fokus på att öka försäljning digitalt ville Hooks Herrgård skapa en uppdaterad och tilltalande digital plattform för att inspirera och informera sina kunder. Och målet? Att kunderna snabbt ska hitta vad dom söker - och framförallt genomföra sin bokning.

Desktop Light

Umbraco

UX:UI

UX/UI

Search Alt

Webb

Hooks4
Hooks2

Om Hooks Herrgård

Hooks Herrgård är en kombinerad konferens, spa-och golfanläggning. Första spadtaget togs någon gång under 1300-talet och Hooks Herrgård har sedan dess en spännande historia. År 1960 kom nuvarande ägare in i bilden. Familjedrömmen består och fortsätter utvecklas, det lovar Hooks Herrgårds vd Hans Edberg, som tillhör den tredje generationen.

Resultatet

Fokus på den nya webben var att det skulle vara lättare för kunden att hitta information och att kunna genomföra en bokning snabbt. Vi gjorde ett omtag för att strukturera och presentera Hooks Herrgård erbjudande på ett nytt och inspirerande sätt. Initialt gjordes en analys för att identifiera målgruppernas behov och resultatet av den satte grunden för tonalitet och copy på webben. Allt med känsla av det personliga, lyxiga, familjära och att känna sig som hemma, vilket också skulle speglas i design och struktur. Webben har integrerats med två olika bokningssystem. Webben är byggd på Umbraco; ett användarvänligt, smidigt och flexibelt CMS.

Screencapture Hooksherrgard Se 2023 11 27 15 33 32 Edit (1)
Hooks3

Nya Hooks Herrgård

Idag har Hooks Herrgård en tvåspråkig site som är sökmotoroptimerad och som vi aktivt arbetar med att driva trafik till. Vi har löpande under projektets gång arbetat med kommunikationen för att bygga en webbplats som skapar känslor. Kanske är det på Hooks Herrgård du spenderar din nästa hemester?

Har du andra frågor?

Oroa dig inte, du kan ställa din fråga härnere i formuläret.