Hoppa till innehållet

Mitt Lager

”En kund ska kunna genomföra en bokning av förråd på 30 sekunder” var visionen när samarbetet med Mitt Lager initierades. Förenkling och förbättring av kundresan har genomsyrat hela projektet, utöver att minska administration och manuell hantering av ordrar för Mitt Lager.

Desktop Light

E-handel

Desktop Light

Umbraco

Search Alt

Webb

Mitt Lager1
Mitt Lager3

Om Mitt Lager

Mitt Lager erbjuder flexibel och prisvärd förvaring för både privatpersoner och företag. De har 1500 förrådsenheter i selfstorage-anläggningar. Mitt Lager erbjuder fräscha och nybyggda förråd i attraktiva lägen i storlekar mellan 1 och 78 kvadratmeter. Anläggningarna är utrustade med det senaste inom teknisk säkerhet.

Bakgrund

Mitt Lager kom till oss för att de kände att det krävdes mycket tid för registrering och administrering av ordrar och hyresavtal för deras förråd. Med ett expansivt förhållningssätt insåg de att det var dags att digitalisera affären ytterligare för att uppnå minskad kreditrisk och administration vid varje bokning. Ett mål var väldigt tydligt; att kunna fortsätta accelerera deras business med samma personalstyrka som i dagsläget genom en automatiserad process som förenklar den administrativa processen. En annan viktig aspekt var att kunden, om den vill, ska kunna genomföra en order helt utan direktkontakt med Mitt Lager.

Resultatet

"Det ska vara enkelt". Resultatet blev en ny webbplats, mina sidor och portal. Utöver det skapade vi även en helt ny grafisk profil. Mitt Lagers nya webb genomsyras av enkelhet och kundanpassning och möjliggör en förrådsbokning på 30 sekunder genom en smidig filtrering och ett lättnavigerat gränssnitt. I mina sidor kan kunden se aktiva och avslutade ordrar och göra felanmälan. I portalen kan Mitt Lager själva administrera och ändrar ordrar, göra automatiska och manuella utskick till kunder, se försäljningsstatistik och historisk logg för alla anläggningar i en tydlig dashboard samt rapportera statistiken som bokföringsunderlag.

Screencapture Mittlager Se 2023 12 01 09 24 16
Mitt Lager2

Tekniken

Det nya systemet gör automatiskt genererade och förrådsunika koder via en integration och uppsättning av Raspberry Pi till systemet Vaka, vilket ger en enkel bokning och snabb tillgång till förråd för kunden. Med Klarna kan kunden genomföra köpet snabbt och smidigt direkt, direkt utanför anläggningen om ett akut behov av ett förråd skulle uppstå.

Toxic Oscar Salomonsson 16

Oscar Salomonsson

Affärsområdesansvarig e-handel

031-376 24 82

Har du andra frågor?

Oroa dig inte, du kan ställa din fråga här nere i formuläret.