Hoppa till innehållet
Toxic Bildbank 240418 3

Norce

Vi bygger headless e-handel på Norce och Umbraco Cloud med fokus på den bästa användarupplevelsen och tekniken.

Toxic Bildbank 240418 9

Norce e-handel och PIM – byggd med headless och SaaS-teknologi

Vi bygger modern e-handel på Norce och Umbraco Cloud – två SaaS-plattformar som kompletterar varandra på ett förträffligt sätt. Genom att låta de båda systemen göra det de är bäst på, skapar vi en framtidssäker e-handel och modern användarupplevelse som gör att du istället kan lägga din tid på att överträffa kundernas förväntningar med ett tydligt fokus på kundupplevelsen.

Toxic GBG Bildbank 240424 LOW 18

Integrering och automatisering på Norce och Umbraco

Norce tillhandahåller affärslogik, orderhantering, kampanjer, kunder och produkthantering (PIM) medan Umbraco Cloud tillhandahåller webbpubliceringsverktyget (CMS) och frontend. Båda plattformarna bygger på cloud teknologi i Microsoft Azure och driftas genom SaaS (Software-as-a-service). Frontend och backend pratar med varandra genom olika API:er för hämtning av produkter, priser, kunder & orders. Båda plattformarna har även särskilda API:er för tredjepartstjänster så som betallösningar (Klarna, Briqpay, Adyen, PayPal) och sökmotorer (Elastic Search, Loop54, Nosto).

Ökad kontroll och maximal kundupplevelse

Norce ger dig bättre prestanda, smartare arbetsflöden och ökad lönsamhet. Det är en anpassningsbar och flexibel e-handelsplattform som gör det möjligt för ditt företag att börja i mindre skala och växa efter hand, oavsett om du vill utöka ditt sortiment, lägga till fler varumärken eller expandera till fler länder.

Det är alltså inga problem att applicera Norce i komplexa systemmiljöer med stora sortiment och höga affärsvolymer, tvärtom. Genom automatiserade affärsprocesser får du ökad kontroll och produktivitet. Norce och Umbraco skapar en maximal kundupplevelse och kan snabbt möta dina nya behov.

Fördelar med Norce e-handelsplattform

  • Automatiserar affärsprocesser för ökad kontroll, produktivitet och prestanda
  • Minimerar manuellt arbete
  • Bidrar till administrativa besparingar och ökad lönsamhet
  • Tydligt fokus på kundupplevelse
  • Lättnavigerad och modern användarupplevelse

 

Toxic GBG Bildbank 240424 LOW 57

Integration mot affärssystem

Vi kan leverera en behovsanpassad e-handelslösning med integration mot befintligt CRM- och affärssystem. Exempelvis Microsoft Dynamics 365 Business Central, Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations, Jeeves, Monitor, GARP, SAP, Pyramid, Visma eller andra IT-system som effektiviserar arbetsprocessen. Idag är e-handel mycket mer än bara en webbshop. Ofta behöver flera olika system interagera med varandra, vilket ställer högre krav på flöden som är optimerade för digitala affärer. Det hjälper vi dig med. Om du redan bedriver e-handel men vill migrera till en skräddarsydd lösning kan vi hjälpa dig med den processen också. 

Toxic GBG Bildbank 240424 LOW 20

Inbyggt PIM i e-handelsplattformen Norce

Norce erbjuder en inbyggd PIM (Product Information Management) lösning, vilket är avgörande för effektiva e-handelsprojekt. Att ha ett PIM-system är en grundläggande strategi för framgångsrik e-handel. Om din verksamhet inte redan har ett PIM-system föreslår vi att ni prioriterar implementation av detta snarast. Att välja en plattform med integrerat PIM, som Norce, kan spara tid och minska kostnader. Dessutom erbjuder Norce inbyggda API:er för smidig integration med olika system som affärssystem, bildbanker och CRM.

Toxic Oscar Salomonsson 16

Oscar Salomonsson

Affärsområdesansvarig e-handel

031-376 24 82

Låt oss skapa magi tillsammans!

Skicka ett meddelande så hör vi av oss så snart som möjligt.