Hoppa till innehållet

Norce

Vi bygger headless e-handel på Norce och Umbraco Cloud med fokus på den bästa användarupplevelsen och tekniken.

Norce e-handel och PIM – byggd med headless och SaaS-teknologi

Headless e-handel med världens bästa .NET CMS

Vi bygger modern e-handel på Norce och Umbraco Cloud – två SaaS-plattformar som kompletterar varandra på ett förträffligt sätt. Genom att låta de båda systemen göra det de är bäst på, skapar vi en framtidssäker e-handel och modern användarupplevelse som gör att du istället kan lägga din tid på att överträffa kundernas förväntningar med ett tydligt fokus på kundupplevelsen. Norce tillhandahåller affärslogik, orderhantering, kampanjer, kunder och produkthantering (PIM) medan Umbraco Cloud tillhandahåller webbpubliceringsverktyget (CMS) och frontend. Båda plattformarna bygger på cloud teknologi i Microsoft Azure och driftas genom SaaS (Software-as-a-service). Frontend och backend pratar med varandra genom olika API:er för hämtning av produkter, priser, kunder & orders. Båda plattformarna har även särskilda API:er för tredjepartstjänster så som betallösningar (Klarna, Briqpay, Adyen, PayPal) och sökmotorer (Elastic Search, Loop54, Nosto).

Enkel integration och automatisering

Med Umbraco och Norce får du en e-handelsplattform som möjliggör digital handel och lätt kan integreras med befintliga system. I Norce finns det många konfigurerbara funktioner som fokuserar på produktinformation och automatisering i ett lättarbetat gränssnitt.

Ökad kontroll och maximal kundupplevelse

Norce ger dig bättre prestanda, smartare arbetsflöden och ökad lönsamhet. Det är en anpassningsbar och flexibel e-handelsplattform som gör det möjligt för ditt företag att börja i mindre skala och växa efter hand, oavsett om du vill utöka ditt sortiment, lägga till fler varumärken eller expandera till fler länder. Det är alltså inga problem att applicera Norce i komplexa systemmiljöer med stora sortiment och höga affärsvolymer, tvärtom. Genom automatiserade affärsprocesser får du ökad kontroll och produktivitet. Norce och Umbraco skapar en maximal kundupplevelse och kan snabbt möta dina nya behov.

Norce e-handelsplattform

  • Automatiserar affärsprocesser för ökad kontroll, produktivitet och prestanda
  • Minimerar manuellt arbete
  • Bidrar till administrativa besparingar och ökad lönsamhet
  • Tydligt fokus på kundupplevelse
  • Lättnavigerad och modern användarupplevelse

Integration mot affärssystem

Vi kan leverera en behovsanpassad e-handelslösning med integration mot befintligt CRM- och affärssystem. Exempelvis Microsoft Dynamics 365 Business Central, Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations, Jeeves, Monitor, GARP, SAP, Pyramid, Visma eller andra IT-system som effektiviserar arbetsprocessen. Idag är e-handel mycket mer än bara en webbshop. Ofta behöver flera olika system interagera med varandra, vilket ställer högre krav på flöden som är optimerade för digitala affärer. Det hjälper vi dig med. Om du redan bedriver e-handel men vill migrera till en skräddarsydd lösning kan vi hjälpa dig med den processen också. 

Låt oss skapa magi tillsammans!

Skicka ett meddelande så hör vi av oss så snart som möjligt.