Hoppa till innehållet
IMG 3709

Litium – för företag inom B2B och B2C

Med Litiums molnbaserade e-handelsplattform får du en kraftfull och flexibel plattform som hjälper dig att växa dina affärer obehindrat.

IMG 3727

Funktionalitet i Litium 8 Commerce, PIM & CMS

Litium erbjuder en e-handelsplattform för företag som vill skapa och driva sin egen e-handel. Plattformen är utformad för att vara flexibel och anpassningsbar, vilket gör det möjligt för företag att skapa unika och skräddarsydda e-handelslösningar som passar deras specifika behov.

IMG 3684

Litium Commerce Cloud

Litium Commerce Cloud är en molnbaserad och autoskalande miljö som gör det enkelt att hantera höga trafiktoppar, vilket i sin tur ser till att din e-handelsprestanda aldrig påverkas negativt. Du får även tillgång till Litium Insights, en portal för att se data och statistik i realtid kopplat till er e-handel.

Skalbart och flexibelt med Litium

I Litiums e-handelsplattform får du en långsiktig och anpassningsbar lösning som maximerar köpupplevelsen och presterar i minsta detalj för att locka och behålla dina kunder. Oavsett om du primärt riktar dig till B2B eller B2C har Litiums ramverk den flexibilitet och kreativitet som behövs för att ligga steget före på en snabbrörlig marknad.

Basket Alt 3 Light

Inbyggt PIM-system

Om ni har en stor produktkatalog med mycket produktinformation är ett PIM-system ett verktyg som hjälper er att hantera och distribuera produktinformationen på ett effektivt sätt.

Mer om PIM

Personalisering

Personalisering

Litium erbjuder stöd för personalisering så att du kan anpassa innehållet efter målgruppens beteende. Med personalisering ökar du kundnöjdheten och bygger lojalitet.

Integrationer Icon

Smidiga integrationer

Det finns en framtagen standard med riktlinjer för integration som gör det smidigt att integrera mot alla typer av affärssystem (ERP) som exempelvis Pyramid, Navision, Jeeves, Monitor med flera.

Line Out Light

Kraftig kampanjmotor

Med Litium kan du ge dina kunder inspirerande kampanjer och bonuserbjudandet som driver försäljning online och i butik. Du kan arbeta med banners, rabattkoder och hundratals kampanjer samtidigt. Det är bara din kreativitet som sätter gränserna.

Flera utvecklare vid laptop

Vi är Premium Solution Partner

Vi på Toxic är Premium Solution Partner till Litium, vilket innebär att vi har den kunskap som krävs för att leda våra kunder genom hela processen från en best practice-workshop till uppsättning och förvaltning av e-handeln i Litium. Det innebär också att vi genomfört och lanserat flertalet lyckade Litium-projekt tillsammans med våra kunder.

Med Litium 8 får du:

Funktion Inbyggt
Inbyggt PIM-system Ja
Snabb time-to-market Ja
Lättnavigerat och användarvänligt CMS Ja
Smidig integration mot ERP Ja
Personalisering för ökad försäljning Ja
Headless-lösning för obegränsad skalning Ja
Verktyg för skalning globalt Ja
Mediahantering för bilder, video och dokument Ja
Kundhantering som effektiviserar arbetet Ja
Problem när du vill skala din verksamhet Nej

Låt oss skapa magi tillsammans!

Skicka ett meddelande så hör vi av oss så snart som möjligt.