Hoppa till innehållet
IMG 3709

Litium – för företag inom B2B och B2C

Med Litiums molnbaserade e-handelsplattform får du en kraftfull och flexibel plattform som hjälper dig att växa dina affärer obehindrat.

IMG 3727

Funktionalitet i Litium 8 Commerce, PIM & CMS

Litium erbjuder en e-handelsplattform för företag som vill skapa och driva sin egen e-handel. Plattformen är utformad för att vara flexibel och anpassningsbar, vilket gör det möjligt för företag att skapa unika och skräddarsydda e-handelslösningar som passar deras specifika behov.

IMG 3684

Litium Commerce Cloud

Litium Commerce Cloud är en molnbaserad och autoskalande miljö som gör det enkelt att hantera höga trafiktoppar, vilket i sin tur ser till att din e-handelsprestanda aldrig påverkas negativt. Du får även tillgång till Litium Insights, en portal för att se data och statistik i realtid kopplat till er e-handel.

BTS Varsego 16

Varsego ökade försäljningen med 22% med sin nya e-handelslösning

Tack vare e-handelslösningen på Litium har Varsego lyckats utvidga sin kundbas, ökat ordervärdet och skaffat sig konkurrensfördelar. En unik fördel är möjligheten för nya kunder att registrera sig, lägga order och betala med kort i en och samma process, vilket gör upplevelsen enkel och smidig för användarna. Dessutom kan Varsego nu analysera siffror och statistik på ett mer omfattande sätt än tidigare. Sedan lanseringen för ett år sedan har antalet kunder ökat med 22%, och försäljningen via webbshoppen har ökat med 38%. Hör teamet på Varsego berätta om utmaningarna, lösningen, effekten och resultatet i den här filmen.

Skalbart och flexibelt med Litium

I Litiums e-handelsplattform får du en långsiktig och anpassningsbar lösning som maximerar köpupplevelsen och presterar i minsta detalj för att locka och behålla dina kunder. Oavsett om du primärt riktar dig till B2B eller B2C har Litiums ramverk den flexibilitet och kreativitet som behövs för att ligga steget före på en snabbrörlig marknad.

Basket Alt 3 Light

Inbyggt PIM-system

Om ni har en stor produktkatalog med mycket produktinformation är ett PIM-system ett verktyg som hjälper er att hantera och distribuera produktinformationen på ett effektivt sätt.

Mer om PIM

Personalisering

Personalisering

Litium erbjuder stöd för personalisering så att du kan anpassa innehållet efter målgruppens beteende. Med personalisering ökar du kundnöjdheten och bygger lojalitet.

Integrationer Icon

Smidiga integrationer

Det finns en framtagen standard med riktlinjer för integration som gör det smidigt att integrera mot alla typer av affärssystem (ERP) som exempelvis Pyramid, Navision, Jeeves, Monitor med flera.

Line Out Light

Kraftig kampanjmotor

Med Litium kan du ge dina kunder inspirerande kampanjer och bonuserbjudandet som driver försäljning online och i butik. Du kan arbeta med banners, rabattkoder och hundratals kampanjer samtidigt. Det är bara din kreativitet som sätter gränserna.

Flera utvecklare vid laptop

Vi är Premium Solution Partner

Vi på Toxic är Premium Solution Partner till Litium, vilket innebär att vi har den kunskap som krävs för att leda våra kunder genom hela processen från en best practice-workshop till uppsättning och förvaltning av e-handeln i Litium. Det innebär också att vi genomfört och lanserat flertalet lyckade Litium-projekt tillsammans med våra kunder.

Bolling Redigerad 1

Litium är en kraftfull e-handelsplattform med stor flexibilitet och skalbarhet. Plattformen erbjuder ett modernt REST API som möjliggör standardiserade integrationer med kundens affärssystem, olika betallösningar med mera. Regelbundna uppdateringar innehållandes den senaste tekniken gör att plattformen alltid är up-2-date, vilket känns tryggt i den snabbt föränderliga digitala värden. Allt detta gör det mycket inspirerande och roligt att arbeta med plattformen som utvecklare. Som Premium Solution Partner har vi på Toxic ett nära samarbete med Litium, vilket ger oss viktig förhandsinformation, rådgivning och support som ger rätt förutsättningar för våra kunder att ligga i framkant.

- Magnus Bolling, Tech Lead Litium

Med Litium 8 får du:

Funktion Inbyggt
Inbyggt PIM-system Ja
Snabb time-to-market Ja
Lättnavigerat och användarvänligt CMS Ja
Smidig integration mot ERP Ja
Personalisering för ökad försäljning Ja
Headless-lösning för obegränsad skalning Ja
Verktyg för skalning globalt Ja
Mediahantering för bilder, video och dokument Ja
Kundhantering som effektiviserar arbetet Ja
Problem när du vill skala din verksamhet Nej

Vanliga frågor om Litium e-handelsplattfrom

Litium är en molnbaserad e-handelsplattform och mjukvarulösning som erbjuder en komplett uppsättning verktyg för att driva och utveckla B2B e-handel. Plattformen omfattar funktioner för produktkataloger, orderhantering, marknadsföring, och mycket mer.

Litium ger B2B e-handlare möjlighet att skapa skräddarsydda och skalbara lösningar för sina behov. Det inkluderar avancerad produkt- och orderhantering, anpassade prissättningar och rabatter, samt kraftfulla verktyg för marknadsföring och kundrelationer.

Ja, Litium är utformat för att hantera komplexa B2B-affärsprocesser. Plattformen erbjuder flexibilitet och anpassningsmöjligheter för att stödja olika försäljningsmodeller, inklusive avancerad prissättning, kundsegmentering och konfigurerbara orderflöden.

Ja, Litium erbjuder omfattande integrationsmöjligheter med olika affärssystem, CRM-system, betalningslösningar och andra tredjepartsverktyg. Detta gör det möjligt för B2B e-handlare att skapa en sömlös upplevelse och effektivisera sina affärsprocesser.

Absolut! Plattformen erbjuder avancerade säkerhetsfunktioner såsom datakryptering, åtkomstkontroll och övervakning av systemaktivitet för att skydda känslig affärsinformation och transaktioner.

Litium är en molnbaserad plattform, vilket innebär att den inte kräver någon lokal installation eller underhåll av infrastruktur. För att använda Litium behöver du en internetanslutning och en webbläsare för att komma åt plattformen från vilken enhet som helst.

Ja, Litium erbjuder möjligheter till omfattande anpassning av användargränssnittet och designen på din e-handelswebbplats. Plattformen levereras med verktyg för att skapa responsiva och estetiskt tilltalande webbsidor som kan anpassas efter dina varumärkesriktlinjer och behov.

Litium har inbyggda funktioner för säkerhetskopiering och återställning av data för att skydda mot förlust av information. Plattformen utför regelbundna säkerhetskopieringar av data och tillhandahåller verktyg för att återställa data till en tidigare punkt vid behov.

Ja, Litium är utformad för att vara skalbar och kan hantera en ökande volym av trafik och transaktioner. Plattformen är byggd på modern teknik och molnbaserad infrastruktur, vilket gör det möjligt att enkelt skala upp resurserna efter behov för att möta växande krav.

Litium erbjuder olika typer av API:er för integration med andra system, inklusive RESTful API:er för dataåtkomst och integration, samt webhooks för att möjliggöra realtidsmeddelanden och händelsebaserad kommunikation mellan olika system.

Litium levererar regelbundna uppdateringar och nya funktioner till plattformen för att förbättra prestanda, säkerhet och funktionalitet. Dessa uppdateringar distribueras automatiskt till alla användare som en del av Litiums molnbaserade tjänst.

Behöver du hjälp framåt?

Hör av dig så bokar vi in en kostnadsfri rådgivning för att tillsammans hitta den bästa vägen framåt för er verksamhet.

Toxic Oscar Salomonsson 16