Prosafe Mockup Webb
Profsafe

Profsafe

Webb

Design

E-handel

PIM

Litium

Utmaningen

Profsafe kom till oss på Toxic för att få hjälp med att lyfta deras webb- och e-handelslösning med fokus på att centralisera och effektivisera deras produktinformation och produktflöde. Den gamla lösningen saknade arbetsflöde för hantering av produkter och innehåll. De kunde inte heller jobba dynamiskt med filter och taggar. De saknade helt enkelt ett bra produktflöde och strukturerat arbetssätt, som de nu önskade få hjälp med att bygga för att höja kundupplevelsen och effektivisera flödet internt. Slutligen önskade kunden en skalbar lösning som ger möjlighet att utveckla och driva deras digitala försäljning framåt.

Lösningen

Lösningen beslutades att byggas på Litium 8 som tillhandahåller CMS, PIM- och e-handelslösning under samma tak. Den nya e-handeln riktar sig både till B2B och B2C och erbjuder ett öppet och ett inloggat läge. I kundportalen kan registrerade företagskunder se all nödvändig information kopplat till order och lagerhantering. Vi integrerade Klarna Checkout för smidig betalhantering, Elasticsearch som sökmotor för att skapa en bättre kundupplevelse. Integration till Pyramid, kundens affärssystem gjordes och möjliggör automatisering vid hantering av ordrar. Ny UX-design togs även fram i samma projekt.

Resultatet

Resultatet är en användarvänlig e-handel för både B2B och B2C-kunder. Produktinformationen hanteras enkelt genom Litiums PIM-system och ger Profsafe och deras kunder möjlighet att se och hantera allt som rör deras produktkatalog och orderflöde. Arbetssättet har digitaliserats och automatiserats för att minska manuell handpåläggning och skapar ett sömlöst flöde för såväl kund som Profsafes medarbetare. Profsafe är nu rustade för att skala upp sin verksamhet och öka sin digitala försäljning.

Om Profsafe

Profsafe Group har levererat säkerhetsprodukter i över 30 år och tillhandahåller en rad olika säkerhetsprodukter till människor och organisationer som behöver en säker, trygg och organiserad förvaring av känsligt material och produkter så som vapen och dokument. Företaget är baserat i Anderstorp men finns över hela Sverige.

Varumärkesbyrå: MOPS kommunikation

Design- och webbyrå: Toxic Interactive Solutions AB

E-handel och PIM-system: Litium

ERP: Pyramid

Betallösning: Klarna Checkout

Sökmotor: Elasticsearch