Hoppa till innehållet
IMG 3766

E-handel

Vi bygger e-handelslösningar som är hållbara över tid och som ser till att värde möter vision.

IMG 3653

E-handel på Litium

Med Litium e-handelsplattform & PIM får du en kraftfull och flexibel lösning som möter nya behov och skapar en magisk kundupplevelse. Litium är en integrerad plattform som ger dig alla funktioner du behöver för en snabb time-to-market. I plattformen kan du att jobba enkelt och smidigt med marknadsföring genom Litiums kampanjmotor.

Bild AU 1

E-handel på Norce

Vi bygger modern e-handel på Norce och Umbraco Cloud – två SaaS-plattformar som kompletterar varandra på ett förträffligt sätt. Genom att låta de båda systemen göra det de är bäst på, skapar vi en framtidssäker e-handel och modern användarupplevelse som gör att du kan lägga din tid på att överträffa kundernas förväntningar.

IMG 3743

PIM för e-handel och produktwebb

Strukturera ert företags produkter. Då skapar du enhetliga kundupplevelser, minimerar andelen manuellt arbete och skapar mer tid för affärsutveckling. Ett PIM-system effektiviserar och automatiserar manuell hantering av företagets produktinformation. Det är en produktkatalog som integreras mot affärssystem och förädlas vidare med marknadsdata.

25 års erfarenhet av e-handel

Med 25 års erfarenhet i ryggen och mängder av framgångsrika e-handelslösningar för våra kunder kan vi med trygghet kalla oss för experter på e-handel. Vi bygger våra samarbeten på engagemang, innovation och excellens och vårt största fokus är att se till att värde möter vision. Er vision.

Vi har kunskapen och insikterna som behövs för att veta vilken plattform som passar bäst för era behov. Vi har specialisterna som kan utveckla den skräddarsydda lösning ni drömmer om och vi har samarbetsförmågan som krävs för att skapa ett riktigt, riktigt bra projekt.

IMG 3668

Teknik möter kundbehov

Med en kombination av avancerad teknik och kundinsikt, ser vi till att din e-handelsplattform inte bara är robust och säker, utan också flexibel och skalbar. Vi integrerar smidiga betallösningar, effektiva hanteringssystem för lager och logistik och smidiga verktyg för dataanalys som hjälper dig att förstå och växa med dina kunders förändrade behov.

Låt oss skapa magi tillsammans!

Skicka ett meddelande så hör vi av oss så snart som möjligt.