Hoppa till innehållet
Toxic GBG Bildbank 240424 LOW 20

E-handel

Vi bygger e-handelslösningar som är hållbara över tid och som ser till att värde möter vision.

IMG 3653

E-handel på Litium

Med Litium e-handelsplattform & PIM får du en kraftfull och flexibel lösning som möter nya behov och skapar en magisk kundupplevelse. Litium är en integrerad plattform som ger dig alla funktioner du behöver för en snabb time-to-market. I plattformen kan du att jobba enkelt och smidigt med marknadsföring genom Litiums kampanjmotor.

Bild AU 1

E-handel på Norce

Vi bygger modern e-handel på Norce och Umbraco Cloud – två SaaS-plattformar som kompletterar varandra på ett förträffligt sätt. Genom att låta de båda systemen göra det de är bäst på, skapar vi en framtidssäker e-handel och modern användarupplevelse som gör att du kan lägga din tid på att överträffa kundernas förväntningar.

IMG 3743

PIM för e-handel och produktwebb

Strukturera ert företags produkter. Då skapar du enhetliga kundupplevelser, minimerar andelen manuellt arbete och skapar mer tid för affärsutveckling. Ett PIM-system effektiviserar och automatiserar manuell hantering av företagets produktinformation. Det är en produktkatalog som integreras mot affärssystem och förädlas vidare med marknadsdata.

25 års erfarenhet av e-handel

Med 25 års erfarenhet i ryggen och mängder av framgångsrika e-handelslösningar för våra kunder kan vi med trygghet kalla oss för experter på e-handel. Vi bygger våra samarbeten på engagemang, innovation och excellens och vårt största fokus är att se till att värde möter vision. Er vision.

Vi har kunskapen och insikterna som behövs för att veta vilken plattform som passar bäst för era behov. Vi har specialisterna som kan utveckla den skräddarsydda lösning ni drömmer om och vi har samarbetsförmågan som krävs för att skapa ett riktigt, riktigt bra projekt.

IMG 3668

Teknik möter kundbehov

Med en kombination av avancerad teknik och kundinsikt, ser vi till att din e-handelsplattform inte bara är robust och säker, utan också flexibel och skalbar. Vi integrerar smidiga betallösningar, effektiva hanteringssystem för lager och logistik och smidiga verktyg för dataanalys som hjälper dig att förstå och växa med dina kunders förändrade behov.

Upptäck vilka system du kan integrera i din e-handelslösning

ERP-systemet hanterar centrala affärsprocesser som ekonomi, lagerhantering, inköp och orderhantering. Genom att integrera e-handelsplattformen med ERP-systemet kan du automatisera och synkronisera dessa processer, vilket minskar risken för fel och ökar effektiviteten. Vanliga ERP-System (affärssystem) som vi har integrerat med är Business Central, Monitor, Jeeves, Pyramid och SAP.

CRM-systemet hjälper till att hantera kundrelationer och försäljningsaktiviteter. Genom att integrera e-handelsplattformen med CRM kan du säkerställa att säljteamet har tillgång till aktuell information om kunder och deras köpbeteende.

PIM-systemet används för att centralt hantera och distribuera produktinformation. Genom att integrera PIM med e-handelsplattformen säkerställer du konsistens i produktinformationen på tvärs av olika kanaler och system.

Ett WMS-system hjälper till att optimera lagerhantering och orderplockning. Genom att integrera e-handelsplattformen med WMS kan du effektivisera lagerprocesser och minska risken för över- eller underlagring.

CMS-systemet används för att hantera webbinnehåll och layout. Integrering med e-handelsplattformen möjliggör enkel uppdatering av produktinformation och marknadsföringsinnehåll på webbplatsen.

För att möjliggöra smidiga och säkra transaktioner bör e-handelsplattformen integreras med olika betalningsgateways. Detta inkluderar system för att hantera kreditkortsbetalningar, fakturering och andra betalningsmetoder. Vi jobbar ofta med Briqpay och Klarna betal- och registreringsflöden.

Genom att integrera e-handelsplattformen med system för frakt och logistik kan du automatisera hanteringen av leveransinformation, spårning och hantering av returer. Vi jobbar ofta med system som nShift, LogTrade och Ingrid samt Klarna Shipping Assistant.

Integration med analytiska verktyg och BI-system ger insikter i försäljningsprestanda, kundbeteende och andra viktiga affärsdata, vilket hjälper till att fatta informerade beslut och optimera strategier.

För att förbättra användarupplevelsen och säkerheten kan e-handelsplattformen integreras med SSO-lösningar, vilket gör att användare kan logga in en gång och få tillgång till flera system utan att behöva ange lösenord igen.

Genom att integrera med marknadsautomatiseringssystem kan du automatisera marknadsföringsaktiviteter, spåra leads och optimera marknadsföringsstrategier.

 

Har du fler frågor?

Hör av dig så bokar vi in en kostnadsfri rådgivning när vi tillsammans kikar på er bästa väg framåt.

Toxic Oscar Salomonsson 16