Intranätet - Insidan

För Landstingens Ömsesidiga Försäkringsbolag, även kallat LÖF, fick vi i uppdrag att skapa en ny intern informationskälla, ett intranät kallat Insidan. Medarbetare på LÖF hade sedan tidigare haft utmaningar med decentraliserad information, dels internt men även externt. Målet var att bygga ett nytt intranät där all relevant information samlades, ihop med en sofistikerad sökfunktion i fokus.

I starten av uppdraget genomfördes en grundlig innehållsinventering av befintlig information ihop med ett migreringsarbete till det nya intranätet. Här identifierades det även en saknad av samarbetsytor mellan medarbetare och avdelningar, därav byggdes en funktionalitet för grupper där medarbetare kan dela material och kommunicera med varandra för att uppnå en hög effekt i sitt arbete med kortare kommunikation- och beslutsled. Detta är en del utav Sitevisions paketering kring socialt intranät, även kallad Social Collaboration. Intranätet ligger idag i Sitevision Cloud och har en integration mot företagets Active Directory (AD) för behörighetsstyrning.

Anna Karin Yngström
Projektledare LÖF

Toxic hjälpte oss att skapa vårt nya intranät - som funkar jättebra. De är engagerade och kommunikativa med kundens bästa i fokus.

VÄRDET

Informationskälla

Idag används Intranätet dagligen utav ca 200 personer på LÖF och fungerar som företagets huvudsakliga informationskälla. Det byggdes en personifierad välkomstsida med egna genvägar och favoritsidor, något som kraftigt ökat användarupplevelsen hos medarbetarna

Socialt

En gemensam arbetsyta för alla medarbetare som möjliggörs med sociala komponenter som möjliggjorts genom Sitevisions Social Collaboration.

Sökfunktion

Med Insidan kan vi tillgodose behovet av en sökfunktion där användaren lätt kan navigera sig och söka fram information och få relevanta sökträffar.

Landstingens Ömsesidiga Försäkringsbolag


Löf är ett rikstäckande försäkringsbolag som har till huvuduppgift att försäkra de vårdgivare som finansieras av landstingen och regionerna. Löfs slutkunder är de patienter som drabbats av en patientskada. Deras uppdrag är att utreda och lämna ersättning till patienter som skadas i vården samt att bidra till att antalet skador i vården minskar. Löf är vidare ett ömsesidigt försäkringsbolag som ägs av sina försäkringstagare, landstingen och regionerna. Verksamheten omsätter årligen cirka 1 miljard kronor och har en balansomslutning på cirka 10 miljarder kronor.

Besök webbsidan Fler kundcase

Vägen till en stark digital närvaro

Vet du inte var du ska börja? Det vet vi. Ring oss eller kom och hälsa på, vi har gott (om) kaffe!

Klicka här

Tack för att du tog första steget!
Vi tar nästa steg och hör av oss till dig.

Det är här ditt nya projekt börjar.

Ge oss lite kött på benen kring vilken typ av projekt det gäller så hör vi av oss inom kort.

Webb

E-Handel

SEO

Varumärkesstrategi

Foto & Film

Webbanalys

PIM-system

Grafisk identitet

Intranät

Sociala Medier

Mobil & Webbapp

Google Ads

Beskrivning av projekt

Dina uppgifter
Oj, nått gick fel! Kolla så alla fält blev korrekt eller kontakta oss via kontaktsidan.