Mac Mockup DRUMSTER (1)
Drumster

Drumster

För Drumster har vi skapat en app där vi hjälper användare att på ett enkelt sätt återvinna sina kabeltrummor. Dessutom blir du belönad för det och samtidigt värnar om miljön. Du berättar var du befinner dig, vad du vill återvinna och Drumster plockar upp dina kabeltrummor.

System & App

Bakgrund

Appen möjliggör att du som har kabeltrummor enkelt kan få hjälp med återvinningen genom upphämtning och bortforsling som bokas genom appen. Vill man istället lämna in kabeltrummorna själv finns flera drop-points uppsatta i landet där bokning för att lämna in även den görs i appen. Det ska vara smidigt och enkelt att återvinna kabeltrummor. Tekniken som ligger bakom är React Native och appen stöttar både iOS och Android. 

 

Om Drumster

Drumster såg utmaningen med att många kabeltrummor inte återanvänds utan istället ligger och skräpar på byggen och slutligen slängs. Med Drumster vill vi underlätta för alla i branschen att kunna hantera detta på bästa sätt. 

Skräddarsydd APP

Användarvänligt och miljövänligt!

För att skapa något mer unikt för användaren så byggdes appen utifrån ett gamification tänk, för att kunna skapa engagemang. Användaren kan på olika sätt bli belönad för sin återvinning, ett av alternativen som finns är exempelvis att du kan donera belöningen till välgörenhet.