Hoppa till innehållet
Platinum Partner Nyhet Hero

Umbraco Platinum Partner

Toxic är Nordens första Umbraco Platinum Partner, vilket är den högsta status en partner till Umbraco kan uppnå. Partnerskapet ger en garanti för högsta kvalité, kompetens och service inom Umbraco-leveranser.

IMG 3653

Spetskompetens inom Umbraco CMS

Att vara Umbraco Platinum Partner innebär att våra nuvarande och framtida kunder kan vara trygga med att de får en kompetent samarbetspartner som har den spetskompetens som krävs för att bygga digitala lösningar som är skräddarsydda efter kundens behov på Umbraco CMS och i Umbraco Cloud.

IMG 0110

Certifierade utvecklare i Umbraco CMS

Våra medarbetare som jobbar med Umbraco utbildar och certifierar sig regelbundet. Som Platinum Partner har vi högre krav att uppfylla jämfört med övriga partnerskapsnivåer, vilket alltså innebär att våra kunder erbjuds kompetenta och certifierade utvecklare som kan plattformen och besitter den spetskunskap som krävs för att utveckla de absolut bästa digitala lösningarna i Umbraco.

Vanliga frågor om Umbraco

Umbraco är ett "open-source" CMS baserat på Microsft .NET-teknik. Det används för att skapa och hantera webbinnehåll och har en stor användarbas runt om i världen.

Umbraco är flexibelt, skalbart och enkelt att använda. Det gör det enkelt för dig att skapa digitala kundupplevelser, optimerade flöden och enkel innehållshantering. I Umbraco kan vi skräddarsy lösningar efter dina behov, oavsett om de är relativt simpla eller mer komplexa i sin karaktär.

Ja, Umbraco erbjuder inbyggda verktyg och funktioner som stöder sökmotoroptimering och förbättrar er ranking. 

Vi anpassar hostingen efter varje enskild kund men när det gäller Umbraco använder vi i så stor utsträckning som möjligt deras molnbaserade tjänst Umbraco Cloud, som inkluderar versionshantering, SSL-certifikat, Umbraco Forms och mycket annat för att underlätta webbutvecklingsprocessen. Umbraco Cloud är en Azure-baserad molntjänst.

Ja, dels så har Umbraco en egen e-handelsplattform som heter Umbraco Commerce där du kan bygga upp och skräddarsy dina e-handelsflöden precis som du önskar. Utöver det går det också integrera andra PIM-system och e-handlar. Vi hjälper dig hitta rätt lösning efter era behov.

Nej, du behöver ingen licens för att använda Umbraco.

Har du fler frågor?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss så snart som möjligt!

Toxic Mattias Kristensson 1