Hoppa till innehållet
IMG 3645

Toxic blir Nordens första Umbraco Platinum Partner

Digitalbyrån Toxic blir den första byrån i hela Norden att bli Umbraco Platinum Partner, vilket är den högsta status en partner kan uppnå hos Umbraco. Partnerskapet är en garanti för högsta kvalité, kompetens och service inom Umbraco-leveranser. Toxic har varit Gold Partner sedan 2018, vilket tidigare har varit den högsta nivån – fram tills nu.

– Vi är otroligt glada över att uppnå den här statusen och att vårt långsiktiga partnerskap med Umbraco fortsätter. Att vara Platinum Partner betyder att våra kunder kan känna sig 100% trygga med att de får Nordens mest kompetenta Umbraco-byrå att utveckla deras digitala lösningar, säger Johan Ottosson, Försäljningschef på Toxic Interactive Solutions.

För att bli Umbraco Platinum Partner krävs det att man som bolag uppfyller en rad olika kriterier, varav kompetens är en av kriterierna. Allt för att potentiella kunder ska kunna vara garanterade högsta kvalité i sitt val av digital partner.

– Partnerskapet visar att våra utvecklare är bland de vassaste inom branschen och att vi är en av Nordens bästa digitalbyrårer när det kommer till att utveckla digitala lösningar inom plattformen Umbraco, säger Kalle Ekstrand, CTO på Toxic Interactive Solutions.

Om Toxic

Toxic är en digital partner som erbjuder tjänster inom e-handel, webbutveckling och digital marknadsföring för att hjälpa företag att nå digital framgång. Företaget har över 25 års erfarenhet i branschen med kontor i Jönköping, Göteborg, Borås och Anderstorp.

Läs mer om Umbraco här.

 

Läs mer om Umbraco partners här.

Vill du komma i kontakt med oss?

Klicka här

Låt oss skapa magi tillsammans

Skicka ett meddelande så hör vi av oss inom kort