Nordic Waterproofing

Nordic Waterproofing

Uppdraget för Nordic Waterproofing var i första hand att skapa nya webbplatser i avseende av B2B E-handelslösningar för deras två huvudsajter Mataki och Trebolit, för att skapa en möjlighet för deras kunder att köpa deras produkter online. De båda webbplatserna har även fått sig ett grafiskt lyft och anpassats för att användas på fler enheter, så som mobil, läsplattor och desktop med en renodlad användarupplevelse. Det för att skapa enkelhet i att navigera sig till produkter och samla all produktinformation på ett och samma ställe.

E-handel

Helhetslösning i Litium

Genom att sätta Nordic Waterproofings kunder och användare i centrum har vi skapat två webbplatser där besökaren enkelt kan hitta den information de söker oavsett kontext. För att underlätta administration och möta de behov Nordic Waterproofings hade, så har vi samlat all data och innehåll för en smidig hantering av E-handel i plattformen Litium. Produktdatan uppdateras kontinuerligt via integrationer till affärssystemet Dynamics AX. Med hjälp av PIM:et underlättar vi hantering av produktdata, dokumentation, manualer, instruktionsfilmer och relationer mellan produkter.

Nordic Waterproofing

Nordic Waterproofing är en av Europas ledande producenter och leverantörer av tätskiktsprodukter och tjänster för byggnader och infrastruktur. Grundläggande i erbjudandet är energi- och miljöbesparande produkter som är enkla att installera.

2-IN-1

Mataki & Trebolit

Ett gemensamt PIM för två olika plattformar. Med denna användarvänliga lösning samlas all produktinformation på ett och samma ställe. I PIM:et berikar Nordic Waterproofing produkter med kompletterande information för att sedan publicera produkterna på respektive webb. Vi har skapat Inloggat läge för att kunderna ska kunna ta del av priser, varulager, lägga ordrar, följa orderhistorik och olika leveransmöjligheter. Här kan kunderna vårda och hantera sina egna användare i plattformarna.

Kom i kontakt med oss

Vet du inte var du ska börja? Det vet vi. Ring oss eller kom och hälsa på, vi har gott (om) kaffe!

Klicka här

Tack för att du tog första steget!
Vi tar nästa steg och hör av oss till dig.

Det är här ditt nya projekt börjar.

Ge oss lite kött på benen kring vilken typ av projekt det gäller så hör vi av oss inom kort.

Webb

E-Handel

SEO

Varumärkesstrategi

Foto & Film

Webbanalys

PIM-system

Grafisk identitet

Intranät

Sociala Medier

Mobil & Webbapp

Google Ads

Beskrivning av projekt

Dina uppgifter
Oj, nått gick fel! Kolla så alla fält blev korrekt eller kontakta oss via kontaktsidan.