Hoppa till innehållet
IMG 3797

Plattformar

Vi utvärderar löpande de plattformar vi arbetar med så att vi kan säkerställa att de ligger i teknisk framkant och uppfyller våra kunders behov. Vi jobbar med Litium, Umbraco, Norce och Sitevision. Samtliga är ledande inom sitt område.

IMG 3656

E-handel på Litium

Med Litium e-handelsplattform & PIM får du en kraftfull och flexibel lösning som möter nya behov och skapar en magisk kundupplevelse. Litium är en integrerad plattform som ger dig alla funktioner du behöver för en snabb time-to-market. I plattformen kan du att jobba enkelt och smidigt med marknadsföring genom Litiums kampanjmotor.

IMG 3765

Umbraco CMS

Umbraco är ett CMS (Content Management System) med användarupplevelse och flexibilitet i fokus. Det gör det enkelt för dig att skapa digitala kundupplevelser, optimerade flöden och enkel innehållshantering. I Umbraco kan vi skräddarsy lösningar efter dina behov, oavsett om de är relativt simpla eller mer komplexa i sin karaktär.

IMG 3667

E-handel på Norce

Vi bygger modern e-handel på Norce och Umbraco Cloud – två SaaS-plattformar som kompletterar varandra på ett förträffligt sätt. Genom att låta de båda systemen göra det de är bäst på, skapar vi en framtidssäker e-handel och modern användarupplevelse som gör att du kan lägga din tid på att överträffa kundernas förväntningar.

IMG 3773

Sitevision

Sitevision är en marknadsledande CMS-plattform som erbjuder flexibilitet och anpassningsförmåga, perfekt för att skapa skräddarsydda digitala upplevelser. Dess intuitiva gränssnitt och kraftfulla verktyg underlättar hantering av innehåll och samarbete.

Prisvinnande partnerskap

Vi tror på långsiktiga relationer där vi kan utvecklas tillsammans med våra partners och kunder. Det är när vi slår våra kloka ihop som vi åstadkommer framgångsrika resultat. Det är våra kunder ett bevis på.

Desktop Light

Umbraco

Vi har haft högsta partnerskap hos Umbraco sedan 2018 och våren 2023 blev vi Nordens första Platinum Partner. Vi lever, lär och utvecklas ständigt med plattformen så att du kan vara garanterad främsta kompetens.

Mer om Umbraco

Basket Alt 3 Light

Litium

Vi har varit Premium Solution Partner till Litium under många år och levererar år efter år högklassiga e-handlar till våra kunder. Vår främsta kompetens ligger inom B2B e-handel. Där är vi som bäst.

Mer om Litium

Vanliga frågor

Umbraco är ett "open-source" CMS baserat på Microsft .NET-teknik. Det används för att skapa och hantera webbinnehåll och har en stor användarbas runt om i världen.

Ja, dels så har Umbraco en egen e-handelsplattform som heter Umbraco Commerce där du kan bygga upp och skräddarsy dina e-handelsflöden precis som du önskar. Utöver det går det också integrera andra PIM-system och e-handlar. Vi hjälper dig hitta rätt lösning efter era behov.

Det är väldigt beroende på omfattningen av projektet och vilka förutsättningar som finns. Faktorer som kan påverka tidsramen är designkomplexitet, integration med andra system samt tillgång till interna och externa beslutsfattare.

Vi lägger stort fokus på tillgänglighet sen EU-direktivet WCAG trädde i kraft. I ditt webbprojekt vägleder vi er kring vad som behöver göras så att ni följer direktivet på den nivå som är relevant för er organisation.

Har du fler frågor?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss så snart som möjligt!

Toxic Kalle Ekstrand 2 1