Hoppa till innehållet
Topp Tio Ha Ndelser

2021-årssäcken knyts ihop – konstaterar att året är Toxics!

Snipp snapp snut så var det här året (snart) slut. Låt oss ta en kik på vad som har hänt innanför väggarna i Toxic-huset, för här vänner, här har det inte stått still.

Vi har välkomnat 22 digitala stjärnor

Hela 22 nya medarbetare har välkomnats in i Toxic-värmen under året. Tjugotvå personer som bidrar med kunskap, värde, glädje, gemenskap och nya insikter. Vi är otroligt glada för varenda en och känner oss lyckligt lottade att det är just ni som anslutit er för att skapa magi tillsammans med övriga medarbetare.

 

Inlett samarbete med 63 nya kunder

Finns det något roligare än att initiera samarbeten där det redan från start känns i magen att det kommer bli bra? Förmodligen inte. Den känslan har vi upplevt hela 63 gånger det här året – och glädjen hänger i sig för nya samarbeten leder allt som oftast till långsiktiga samarbeten och det är helt klart vår melodi.

 

Lansering av digitala mästerverk till drömkunder

Att tillföra digitalt värde till våra kunder är vår specialitet och vi har under året haft förmånen att lansera en hel rad av lyckade projekt tillsammans med våra kunder. Bland annat har vi byggt nya webbplatser till GARO, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, Mattssons, Gnosjöandan och Jönköpings Södra. Vi har även lanserat e-handelslösningar för Hilfa och Xshapes och skapat digital succé genom digital marknadsföring till Stolab, Essem Design, Jobba Grönt, Fjätervålen och Crenovagruppen, för att nämna några.

 

Superstjärnorna gör det igen

Vi är för andra året i rad utnämnda till Superföretag, något som vi är väldigt stolta över då vi vet att det är våra medarbetare som gör detta möjligt. De lösningar som de dagligen skapar för våra kunder är anledningen till att vi uppnår de högt ställda kraven för att vinna utmärkelsen.

 

Nya lokaler i centrala Jönköping

Finns det hjärterum så finns det stjärterum fungerar ett tag, men när vi dubblerade personalstyrkan under pandemin så blev det till slut lite för trångt i våra gamla lokaler. I april tog vi vårt pick och pack och flyttade in i sprillans nyrenoverade lokaler vid Östra Torget i Jönköping som vi stormtrivs i.

 

Förändring kräver förbättring

Våra värderingar och Toxic-kulturen är något vi håller otroligt högt. För att kunna bibehålla våra kärnvärden och det vi verkligen tror på även när vi växer har vi investerat tid i att omorganisera och ledarskapsutbilda oss. Vi riktar ett extra stort tack till Viktor Fransson på Orient som lärt och fortsätter lära oss mycket på resan mot att bygga det bolag som alla vill jobba på och som alla vill jobba med.

 

En efterlängtad FYSISK kick off

Vi har sagt det förut och vi säger det igen: vi älskar gemenskap i alla dess former (men digitala sammankomster ligger helt klart långt ner på listan…). Därför jublade vi när vi äntligen fick chans att kicka igång hösten med en fysisk kick off. Nu blickar vi mot ett 2022 där vi hoppas på att kunna umgås både i Branäs och i någon europisk stad. Nämnde vi att vi älskar att umgås?

 

VD-skifte och ökat fokus på teknisk utveckling

Kalle Ekstrand – Toxics grundare och digital rebell – har ända sedan starten 1994 satt tekniken i första rummet för att vi ska kunna leverera de bästa lösningarna för våra kunder. I somras lämnade han över VD-posten och tog sig an rollen som CTO för att fullt ut fokusera på våra utvecklare och deras utvecklingsresa framåt. Ny VD blev Daniel Eriksson, som med dryga sex års erfarenhet som försäljningsansvarig på bolaget är en given efterträdare som ser till att vi fortsätter klättra mot nya höjder.

 

Jämlikhet – en självklarhet på Toxic

Att jobba med jämlikhetsfrågor har varit en självklarhet under många, många år men efter att techbranschen fortsätter visa trista siffror bestämde vi oss för att agera. Vi tillsatte en jämlikhetsansvarig och tog fram en strategi som ska ta oss från 88% jämlika till 100%.

 

Vi har ökat tillväxten med 25 %

När vi nu sammanfattat ovan nio punkter är det inte konstigt att vi kan avrunda detta succéår med att presentera en omsättningsökning med hela 25 procent. Det är inte för inte vi tror stenhårt på filosofin att när medarbetare mår bra så går det bra. Nu knyter vi ihop 2021-årssäcken och blickar framåt mot nya succéer. Välkomna att följa oss på resan! 🚀