Hoppa till innehållet
Toxic Etapp 2 Jkpg 2

Nu växer vi vidare på ny adress i Jönköping

Efter 11 år på väster, flyttar vi från 293 kvm till 525 nyrenoverade kvm på öster i Jönköping.

Vi har de senaste 11 åren växt i Science Parks lokaler på Gjuterigatan i Jönköping och har haft möjlighet att anpassa vårt behov på ett bra sätt. Nu när vi fortsätter växa vidare ville vi tänka nytt och stå på egna ben, och det gör vi nu på Slottsgatan i Bauerhuset eller "Toxic-huset" om ni frågar oss.

Dubbelt så stort kontor

För oss var det en naturlig satsning och steg i vår tillväxtresa, oberoende av pandemi eller inte så består behovet av ny lokal, då vi växt ur och förbi lokalerna i Science Park. Det sker däremot med lyhördhet till organisationens och personalens behov och förväntningar på hur vi vill arbeta framåt.  

För att förankra initiativet så gjordes en intern undersökning för att få feedback ifrån personalen och veta vilka önskemål som finns kring hur och vart man helst vill arbeta framåt.

- Vi ser precis som många andra organisationer att behovet av att kunna anpassa sin vardag mer flexibelt är en fördel många uppskattar och det kommer vi fortsätta möjliggöra för personalen. Men undersökningen visade också ett stort behov av att få arbeta på plats, träffas, umgås, kreera och att få arbeta ihop säger Calle Andersson kontorsansvarig Jönköping

Kärlek vid första ögonkastet

Efter att ha tittat på många olika lokaler och platser runt om i Jönköping så fastnade vi direkt för möjligheterna som lokalerna på Slottsgatan gav oss. Vi har kunnat dela in kontoret i två delar, där den ena är dedikerad till kontorsytor och den andra är sociala ytor för oss och våra kunder att umgås på. I lokalerna finns det 38 fasta platser som fördelas på öppet landsskap, co-working ytor och mindre kontor. 

Det nya kontoret är belägget väldigt centralt, med många lunchalternativ, afterwork ett stenkast bort och det är enkelt för våra kunder att besöka oss, oavsett om man kommer med buss, cykel eller bil. 

- Vi fastnade direkt för läget och såg stor potential i lokalen, som vi nu har totalrenoverat för att leva upp till vårt varumärke och skapa en arbetsplats där idéer både föds och realiseras. En arbetsplats där det finns utrymme för personer att växa, trivas och som hjälper oss välkomna fler till oss säger Kalle Ekstrand VD på Toxic

Vi ser fram emot att få ta emot nya och befintliga kollegor och kunder och inviga våra nya lokaler på Slottsgatan 14.