Umbraco CMS för e-handel, produkter och innehåll

Bygg din nya webbsida i Umbraco och ge företagets viktigaste säljare en ny kostym som sticker ut.

Umbraco är ett CMS (Content Management Systems) med användarupplevelse och flexibilitet i fokus. Det gör det enkelt för dig att skapa digitala kundupplevelser, optimerade flöden och enkel innehållshantering. I Umbraco kan vi skräddarsy lösningar efter dina behov, oavsett om de är relativt simpla eller mer komplexa i sin karaktär.

Hur vi arbetar

Webbsidan är din allra viktigaste säljare och därför behöver du ha en webbsida som jobbar för ditt företag på alla tänkbara sätt, både när det gäller funktion och design. En riktigt bra design ska skapa positiva känslor, fängsla, förtydliga och skapa struktur för besökaren. Det ska vara enkelt att förstå vad som ska göras och klickas på. Vi har kunskaper i de senaste teknikerna och kan hjälpa din nya webbsida att sticka ut från mängden - det är viktigt för oss att den har en egen identitet som passar ihop med varumärket. 

Publiceringsverktyget som är enkelt att använda 

Umbraco som publiceringsverktyg är lättnavigerat och användarvänligt. Du och dina medarbetare loggar in med användarnamn och lösenord och jobbar sedan med innehållet online. Precis som i andra publiceringsverktyg är det en stor fördel för inlärningstiden med vana från andra html-verktyg sedan tidigare. Naturligtvis utbildar vi dina redaktörer när vi byggt klart din nya webbsida.

Umbraco webb

  • Skapa, redigera och publicera nya webbsidor
  • Redigera innehållet i dina webbsidor
  • Organisera och strukturera menyer och innehåll
  • Tidstyra innehållspublicering
  • Sätta användarrättigheter i flera nivåer
  • Effektivt sökmotoroptimera din webbsida

Umbraco all-inclusive

När du väljer att bygga din webbsida i Umbraco erbjuder vi "Umbraco all-inclusive". Det betyder att vi tar hand om webbhotell och teknisk support för att du ska känna dig trygg i ditt val samtidigt som du fokuserar på din kärnverksamhet. Umbraco har dessutom en Open Source-strategi som innebär att det varken finns inköpskostnader eller licenskostnader.

Bloggtips: Läs mer om varför vi väljer Umbraco framför Wordpress

Till våra kundcase