Hoppa till innehållet
Toxickontor Anderstorp 7

Litium: E-handelslösningen som är flexibel, användarvänlig och i teknisk framkant

Vi är stolta över att vara Premium Solution Partner till Litium och pratar därför mer än gärna om vilka fördelar du hittar i plattformen. I nedan blogginlägg går vi igenom några av anledningarna till att vi håller Litium riktigt högt som e-handelslösning.

Beskriv Litium som plattform

Litium är en molnbaserad plattform med stor flexibilitet och användarvänlighet. I plattformen får du verktyg för att hantera och arbeta med marknadsföring, produkthantering och e-commerce. Du väljer själv vilka delar du önskar implementera i din lösning beroende på vilka specifika behov just din verksamhet har. Självklart har du möjlighet att skala upp eller ner vid behov. Om du har ett CMS-system som du är nöjd med kan du välja att koppla på e-commerce och PIM som headless för en komplett lösning.

Vad är det bästa med Litium?

För oss på Toxic är det en självklarhet att jobba med Litium då plattformen har många unika fördelar. Här nedan presenterar vi några av våra favoriter.

  • Som vi nämnt tidigare är flexibiliteten och användarvänligheten en av Litiums största USP:ar. Du har stora möjligheter att skräddarsy er lösning, vilket skapar stora förutsättningar att dina förväntningar uppfylls – och överträffas.
     
  • Plattformen bygger på Microsoft ASP.NET, vilket gör att det är enkelt att integrera med andra system, exempelvis Pyramid, Navision, Jeeves, Monitor med flera.

  • Litium erbjuder ett stort ekosystem med allt ifrån olika betalningslöningar som Klarna och DIBS till digitala marknadsföringsverktyg och prisjämförelsetjänster.

  • Litium On Demand är en molnlösning som gör det enkelt att skala upp eller ner. Du slipper även tänka på drift och uppdateringar – allt sker löpande och under ständig bevakning av Litiums experter.

  • Litium erbjuder en standarduppsättning som de kallar Acceleratorn. Grunden från Acceleratorn är flexibel och går att skräddarsy efter era önskemål.

  • Plattformen är utvecklad i Sverige och företaget har sitt huvudkontor i Stockholm. Det är lätt att få kontakt med leverantören och du har supporttider under svensk arbetstid.

  • Litium erbjuder en helhet. Du får verktyg för marknad i form av CMS, produkthantering med ett PIM-system och försäljning i e-commerce-delen, allt i samma plattform.

  • Litium erbjuder flera olika utbildningar på olika nivåer och för olika målgrupper. En teknisk utbildning för dig som utvecklare eller som har teknisk bakgrund eller en mer kundanpassad utbildning för marknadsförare och webbredaktörer.

Vem ska välja Litium? 

Du som i din verksamhet säljer, eller vill sälja dina produkter online inom B2B eller B2C. Du värdesätter kvalité och funktionalitet och vill skapa bästa möjliga förutsättningar för att dina kunder ska hitta rätt produkter med minsta möjlig friktion. Du uppskattar att ha alla verktyg samlade som en helhet för att på så sätt få ut mesta möjliga av respektive del och verktyg.

 

Bygg din e-handel

Tryck här för att ta kontakt med oss!

Toxic Oscar Salomonsson 16

Oscar Salomonsson

Affärsområdesansvarig e-handel

031-376 24 82

Vill du veta mer om e-handelslösningar?

Hör av dig till Oscar, vår e-handelsexpert!