Hoppa till innehållet
Allt Du Behöver Veta Om Litium 1

Varför väljer vi Litium?

För oss är valet av e-handelsplattform enkel. Vi arbetar med Litium för den stora flexibiliteten och användarvänligheten.

Flexibiliteten och användarvänligheten är två stora USP:ar för att välja Litium, men också då du får möjlighet att arbeta med marknadsföring, försäljning och produkter i ett och samma system. Det har ett kraftfullt PIM-system och all funktionalitet du behöver för att skapa en framgångsrik e-handel. Du kanske redan har ett CMS som du är nöjd med? Inga problem, även om Litium erbjuder alla delar så har du med hjälp av den stora flexibiliteten möjlighet att skala upp eller ner efter dina behov.

En annan fördel som vi ser är att plattformen bygger på Microsoft ASP.NET vilket gör att det är enkelt att integrera med andra system. Litium har också ett stort ekosystem med allt ifrån olika betalningslöningar som Klarna och DIBS till digital marknadsföring och prisjämförelsetjänster.

Vi ser också stor fördel för våra kunder i Litiums accelerator som gör så att du inte startar med ett blankt papper utan får tillgång till standardfunktioner direkt. Vilket också är en fördel då du kan fokusera på hur du kan addera värde för dina kunder. 

För vem passar Litium?

Litium passar dig som vill ha ett lätthanterligt system med hög prestanda som ger dig möjlighet till obegränsad flexibilitet och effektivitet. Det ger dig värde genom:

 • Företag eller konsument: Oavsett om er verksamhet riktar sig mot B2B, B2C eller både och så löser Litium detta. I acceleratorn finns dessutom färdig funktionalitet för att hantera olika scenarion.
 • Produkthantering: Du kan enkelt dela informationen beroende på vart du vill sprida informationen, e-handel, katalog, marknadsmaterial m.m. Du säkerställer att produktinformationen är enhetlig. Du kan också på ett enkelt sätt exportera produkter till andra system. 
 • Flera marknader: Enkel språkanpassning och med ett globaliseringsramverk kan du enkelt personalisera ditt innehåll och sprida det över hur många digitala kanaler som du vill. ​
 • Kampanjhantering: Stor variation och möjlighet med färdiga kampanjer att välja mellan. Allt från ”orderrabatt” till ”på köpet”-erbjudande. Verktyget hjälper dig också med tydlig CTA och att öka konverteringsgraden. 
 • Kundunika priser: Importera enkelt kundunika prislistor eller så kan du via kampanjhanteringen skapa produktrabatter till en specifik kund.
 • Nå kunden oavsett kanal: Det kraftfulla PIM-systemet hjälper er sprida rätt information oavsett kanal.
 • Bygg varumärke: Genom att personalisera innehållet för varje besökare. Segmentera och filtrera lätt för att se vad dina besökare är inne på och anpassa vilket innehåll ni väljer att visa. För en ny kund kanske ni vill lyfta er historia och de fördelar som kommer med att bli kund hos er. 
 • Effektiva arbetsflöden: Få bättre kontroll på era arbetsflöden, vilka produkter behöver uppdateras, hur ofta, av vem och gör allt i ett och samma system.
 • Litium On-Demand: Litium Cloud är en molnlösning som innebär att ni inte behöver investera i egen hårdvara. Ni behöver inte heller tänka på driften, Litium säkerställer löpande funktionalitet och arbetar med att ha lösningar för framtiden.
 • Integrationer: Det finns en framtagen standard med riktlinjer för integration som gör det smidigt att integrera mot alla typer av affärssystem som exempelvis Pyramid, Navision, Jeeves, Monitor med flera.
 • API: Med Litiums API får man tillgång till alla delar i plattformen, så som kunder, produkter och orders, vilket gör det enkelt att utveckla egna smarta funktioner.
 • Företaget Litium: Plattformen utvecklas i Sverige och det är lätt att snabbt få kontakt med leverantören via både telefon och e-post.

Premium Solution Partner

Vi på Toxic är Premium Solution Partner till Litium, vilket innebär att vi har den kunskap som krävs för att leda våra kunder genom hela processen från en best practice workshop till uppsättning och förvaltning av sin e-handel i Litium. Det innebär också att vi genomfört och lansererat flertalet lyckade Litiumprojekt tillsammans med våra kunder.

För vår kund Varsego har vi byggt en ny e-handel som vänder sig till företagskunder (B2B), läs mer om projektet här.

Kontakta oss

Vill du veta mer om Litium och hur det kan hjälpa dig skapa affärsnytta så tveka inte att kontakta Oscar, e-handelsansvarig som hjälper dig vidare.

Vill du veta mer om Litium?

Kontakta oss här!

Toxic Oscar Salomonsson 16

Oscar Salomonsson

Affärsområdesansvarig e-handel

031-376 24 82

Vi hjälper dig gärna!