Hoppa till innehållet
Tre Nya Kollegor Hero 1

Säg hej till tre nyanställda Litium-proffs

Finns det något roligare än att hälsa tre skarpa, kompetenta och härliga kollegor välkomna till det redan härliga gänget på Toxic? Nej, vi tror faktiskt inte det. Säg hej till Pontus, Camilla och Jonas som tillsammans med några fler kollegor bildar Team Litium 3!

Hej Pontus! Du är ny här på Toxic. Vem är du?

Jag är Pontus. Fyrabarnsfar. Matlagare och jag är snäll.

Vad har du jobbat med innan?

Jag har jobbat med matlagning och musik. Sen skolade jag om mig till frontendutvecklare. Kommer senast från Exsitec.

Hur hörde du talas om Toxic? 

Genom Karin, som jobbar på Toxic. Eller ja, tidigare också, minns inte vart men jag har sett Toxic i marknadsföring någonstans. Sedan träffade jag Kalle Ekstrand här på Toxic och det mötet var bra. Kalle verkade så himla go och avslappnad. Så efter det bestämde jag mig.

Vad ser du mest fram emot här hos oss?

Det ska bli kul att jobba tillsammans med mina tidigare kollegor som jag tycker jättemycket om. Jag ser också fram emot att komma igång med vårt nya team och driva roliga projekt tillsammans.

Berätta något unikt om dig själv!

Om man ska ha ett komplett quizlag, alla kategorier, så bör jag vara med. Jag är bra på att kunna sånt här som ingen annan kan.


Hej Camilla! Du är ny här på Toxic. Vem är du?

Jag är en 33-åring som är born and raised i Jönköping men jag har bott i Göteborg i 14 år. Är en kreativ själ så jag gillar att skapa med färg och form och att pyssla. Är frontendutvecklare. Det går hand i hand med mitt skapande.

Vad har du jobbat med innan?

En salig blandning. Bland annat fotograf, försäljning, inom olika serviceyrken innan jag landade som frontendutvecklare. Kommer också från Excitec sedan innan och har jobbat där tillsammans med Pontus och Karin.

Hur hörde du talas om Toxic? 

Karin tog ut oss för att käka pizza och började smyga fram lite införsäljning för Toxic. Hon hade väl nämnt det någon gång innan men det var först nu det blev på riktigt. Vi sa typ: “Det låter hur bra som helst, vart är kontrakten?”.

Vad ser du mest fram emot här hos oss?

Att komma in i hela Toxic-gänget och få ta del av en himla härlig företagskultur. Lära känna alla och få ha kul på jobbet. Då tror jag att man producerar och levererar allra bäst grejer.

Berätta något unikt om dig själv!

Jag är utbildad bagare och konditor.


Hej Jonas! Du är ny här på Toxic. Vem är du?

Jag är från Västerås men flyttade till Jönköping för sex år sedan. Vem jag är är lite oklart för jag byter intressen hejvilt och har fokuserat på många olika saker genom åren. Jag har spelat basket, golf, paddlat kajak, spelat i band.

Vad har du jobbat med innan?

Jag hade tänkt att jag skulle bli lärare först. Jag tog nästan examen som lärare men jag insåg någonstans på vägen att jag inte ville jobba som lärare. Jag jobbade privat inom pedagogiskt arbete men aldrig som ämneslärare. Sen skolade jag om mig till systemutvecklare och jobbade på jordbruksverket i sex år innan jag började här på Toxic.

Hur hörde du talas om Toxic? 

Jag fick tips från en kollega som började jobba här på Toxic. Då kollade jag upp företaget och det verkar väldigt bra. Folk som tar sitt arbete seriöst men inte är seriösa jämt utan är sköna människor. Bra balans liksom.

Vad ser du mest fram emot här hos oss?

Jag ser fram emot att tillhöra och jobba i ett dedikerat team och jag är taggad på att jobba närmare kund jämfört med var jag har gjort tidigare. Det ska bli roligt att leverera något till en kund som den tycker om och har nytta av. Det blir liksom mer nära då.

Berätta något unikt om dig själv!

Jag har vunnit poängligan i Västmanlandserien i Basket. Jag var den enda som vann det året. Det är unikt, haha.

Läs mer om vårt erbjudande inom Litium.

Vill du bli en del av Toxic? Klicka här.