Hoppa till innehållet
Best Open Source Cms

Umbraco vinner pris för bästa Open Source CMS

Den oberoende organisationen CMS Critic presenterar årligen vilka CMS-plattformar som användare och redaktörer röstat fram som de bästa. I år kammar Umbraco hem första pris i kategorin bästa Open Source CMS under ”People’s Choice Awards 2022”.

Ett Content Management System (CMS) används för att hantera och publicera olika typer av information och innehåll på webbplatser. Idag finns det en uppsjö olika CMS-system med olika fördelar och funktioner. Organisationen CMS Critic startades med syfte att hjälpa individer och företag att fatta bättre beslut baserat på människors erfarenhet och användning av de olika CMS-systemen.

 

– Att jobba med ett CMS som är användarvänligt är av högst prioritet eftersom det ska kunna användas av både vana och ovana redaktörer. Vi har jobbat med Umbraco i många år och vet att deras produkt ligger i framkant. Därför är det extra roligt att det är just användarnas röster som uppmärksammas och bevisar värdet i plattformen, säger Kalle Ekstrand, CTO på Toxic Interactive Solutions.

 

I samma veva som Umbraco presenteras som vinnare av CMS Critic placerar de sig även på topp 50-listan över ”Best Content Management Products for 2023” som presenteras av G2. G2’s Annual Best Software Awards rankar världens bästa mjukvaruprodukter baserat på recensioner från användare.

 

Toxic är störst på Umbraco i Norden och har byggt över 500 Umbraco-sajter! Vi är också Guldpartner vilket är den högsta partnerstatusen hos Umbraco. Det innebär att vi har erfarenheten och kunskapen som krävs för att bygga webbsidor som adderar värde för dig som kund.

 

Mer om Umbraco

Blogg: Därför väljer vi Umbraco framför WordPress

Case: Lantbrukarnas Riksförbund (LRF)

Behöver du hjälp med digitala lösningar?

Klicka här

Låt oss skapa magi tillsammans

Skicka ett meddelande så hör vi av oss