Hoppa till innehållet
Umbracoawards2024 3

Toxic är nominerade i Umbraco Awards för tredje året i rad!

Nu är det officiellt, Toxic har återigen blivit nominerade till Umbraco Awards 2024 i kategorin “Best Cloud Solution”. I år med webblösningen för K.W. Bruun, som är generalagent för Opel i Sverige. Den prestigefyllda tävlingen avgörs den 14 juni på Umbraco-konferensen Codegarden i Odense, Danmark.

– Vi är väldigt glada över att ha blivit nominerade till Umbraco Awards 2024. Umbraco Cloud är vår hemmaplan och efter ungefär 150 projekt har det blivit vår specialitet. Att bli nominerade för tredje året i rad i kategorin Best Cloud Solution är ett kvitto på vår kompetens och skicklighet. Vi ser fram emot att fortsätta utveckla och leverera högkvalitativa lösningar till våra kunder, säger Daniel Andersson, Tech Lead för Umbraco på Toxic Interactive Solutions.

Med gedigen erfarenhet av Umbraco CMS blev Toxic förra året först i Norden att bli Umbraco Platinum Partner. För tredje året i rad är Toxic nominerade i kategorin "Best Cloud Solution" på Umbraco Awards. Den nominerade lösning är framtagen till K.W. Bruun, som är generalagent för Opel i Sverige.

Lösningen för K.W. Bruun inkluderar en användarvänlig plattform i Umbraco Cloud som hanterar nästan hundra Opel-återförsäljarsidor. Genom centraliserad administration i Umbraco Backoffice kan K.W. Bruun effektivt uppdatera innehållet på alla 90 sajter, samtidigt som varje återförsäljare kan anpassa sitt innehåll. Just nu pågår arbetet med att även lägga till Peugeot och Citroën i lösningen.

 

Läs mer om de nominerade hos Umbraco

Läs mer om vår lösning för K.W. Bruun

Läs mer om vår erbjudande inom Umbraco