Hoppa till innehållet

BLS

Vi byggde en skalbar och flexibel lösning i Umbraco CMS med fokus på användarupplevelse, skalbarhet och enkel navigering.

Desktop Light

Umbraco

UX:UI

UX/UI

Search Alt

Webb

BLS POSTNORD LJUNGBY 220615 59
BLS 211021 1118

Kundens utmaning

När vi kom i kontakt med BLS beskrev kunden deras befintliga webbplats som plottrig och svårnavigerad. I takt med att de adderade och publicerade mer innehåll på webben blev nyss nämnda problem ännu mer påtagliga. Kunden har behov av att översätta hemsidan till norska, eftersom de nyligen förvärvade ett norskt bolag. Därför bestämde sig kunden för att göra ett ordentligt omtag i samband med att övriga förändringar ändå skulle göras.

Om BLS

BLS har sedan 1987 tillverkat olika typer av ställage och lagersystem för företag som vill optimera sin lagerlokal. Om du vill lagra saker på pall, använda rullbanor, förvara skrymmande gods i grenställ eller kanske installera en mobil lösning är BLS svaret. Här får du engagerade medarbetare som finns med från idé och uppritande av lagerlayout till leverans, installation och uppföljning. Svensktillverkad lagerinredning av högsta kvalité – helt enkelt.

Vår lösning

För att uppfylla kundens behov och önskemål byggdes en modern och hållbar lösning i Umbraco 10. I plattformen har BLS möjlighet att växa med tiden, bland annat genom att lägga till fler språk. Lösningen innefattar även ny UX/UI-design, där fokus har legat på enkel och tydlig navigering. BLS har fått en smart, digital lösning som erbjuder flexibilitet och skalbarhet.

Screencapture Blsab Se 2024 02 21 11 59 03

Den nya hemsidan har anpassats till ett förändrat behov med andra mål, något som vår förra hemsida inte kunde tillfredsställa. Den nya lösningen uppfyller våra nya behov och skapar ett värde för våra kunder, i form en förbättrad användarupplevelse. Hemsidan ger oss också bättre förutsättningar att förmedla vårt kunderbjudande och värderingar.

- Simone Johansson, Marknadskoordinator på BLS.

Så har vi skapat värde för kunden

  • Med en enkel och tydlig navigering som ger besökarna en positiv användarupplevelse.

  • Genom att bygga en smart digital lösning som är skalbar över tid.

  • Med Umbraco CMS får kunden en flexibel lösning som är enkel att hantera och underhålla för redaktörer.

Toxic Mattias Kristensson 1

Mattias Lyck

Affärsutvecklare

036-860 22 58

Har du fler frågor?

Oroa dig inte, du kan ställa dina frågor här nere i formuläret.