Mobil & Webbappar

Vi hjälper dig att bygga en mobilapplikation som gör skillnad och skapar värde för både dig och dina kunder.

Mobilapp eller webbapp

Går du och funderar på hur ni kan digitalisera era interna flöden eller kommunikation med dina kunder? Eller har du kanske en idé som du tror kommer skaka om din bransch? Du kanske har insett att du kan spara tid och skapa effektivitet genom ett digitalt informationsflöde? Kanske inser du att en sådan förändring kräver någon form av teknisk lösning? Det finns ju en uppsjö av alternativ och det gäller att koppla ihop affärsutveckling med teknik för att skapa bästa möjliga effekt. Nästa fråga är då vad som är bäst, en webbapp eller en mobilapp? Du har kanske inte koll på skillnaden. Men det har vi - och vi hjälper dig att välja!

Mobilapp

En mobilapp ger dig möjlighet att skräddarsy innehåll och funktioner för både dig som administratör och för kunderna. När det är dags för oss att bygga en mobilapp åt dig är det viktigt att den tillför värde för dig och dina kunder. En mobilapp hjälper dig att på ett effektivt sätt nå ut till ett av dagens starkaste kundsegment, mobilanvändare, och köps eller hämtas i en appaffär.

Webbapp

Webbapparna konkurrerar med mobilapparna. Skillnaden mellan en mobilapp och en webbapp är liten, istället för att köpa en mobilapp i en appaffär öppnar du och kör webbappen i en webbläsare. Webbappar är idag ett självklart verktyg hos de flesta användare men det är kanske inte särskilt många som vet om det är en webbapp eller en webbsida. Och det spelar ju egentligen ingen roll. En bra webbapp ska ha bra funktioner och tillföra värde för dig och dina kunder. Precis som en mobilapp. I en webbapp upplevs gränssnittet snarare mer som ett program på datorn än en webbsida.

Hur mycket kostar en app?

När vi tagit beslutet att bygga en app undrar du förmodligen vad den kostar. Vad en app kostar beror på komplexiteten i lösningen. De flesta appar tar minst 40 timmar att utveckla och vissa upp till 1 000 timmar eller mer. Det är med andra ord väldigt svårt att säga vad en app kostar utan att ha en kravspecifikation på vilken funktionalitet som behövs.

Ofta kommer en idé utifrån utmaningar i verksamheten. Det kan handla om någonting som går trögt för dig internt men ibland även i kommunikation med dina kunder. Kanske behövs det interna resurser som ska hantera data på flera olika platser i organisationen och där felmarginalen beror på den mänskliga faktorn. Vi tar din idé vidare tillsammans med dig och använder tekniken för att skapa fler automatiserade flöden och mindre spill i verksamheten, ökad försäljning och ett starkare varumärke.

Fullt stöd från oss

Naturligtvis ingår support via telefon och e-post. Vill du förbättra din försäljning efter lansering erbjuder vi sökmotoroptimering och annonsering på Google Adwords för att driva in nya kunder.

Till våra kundcase

Kom i kontakt med oss

Vet du inte var du ska börja? Det vet vi. Ring oss eller kom och hälsa på, vi har gott (om) kaffe!

Klicka här

Tack för att du tog första steget!
Vi tar nästa steg och hör av oss till dig.

Det är här ditt nya projekt börjar.

Ge oss lite kött på benen kring vilken typ av projekt det gäller så hör vi av oss inom kort.

Webb

E-Handel

SEO

Varumärkesstrategi

Foto & Film

Webbanalys

PIM-system

Grafisk identitet

Intranät

Sociala Medier

Mobil & Webbapp

Google Ads

Beskrivning av projekt

Dina uppgifter
Oj, nått gick fel! Kolla så alla fält blev korrekt eller kontakta oss via kontaktsidan.