Hoppa till innehållet
Hollviken Skrivbord Skap Miljo 1

Toxic bygger toppmodern webb åt Mavis – ett partnerskap som blomstrar

Det lyckade partnerskapet mellan Mavis och Toxic fortsätter. Nu bygger vi ny webb på Umbraco 9 där UX-design står i fokus.

Förändringens vindar blåser hos Mavis och nyligen sattes ett nytt grafiskt uttryck tillsammans med varumärkesbyrån PCG i Stockholm. Nu är det dags för oss på Toxic att kliva in på spelplanen och göra det vi gör bäst: bygga en toppmodern webblösning som speglar det företag Mavis är idag med den UX-design som krävs för att du som användare ska vara mer än nöjd. Lösningen byggs på Umbraco 9 och fokuserar på användarupplevelse, produktfiltrering och tydligare produktinformation för både konsument och återförsäljare.

Om Mavis

Resan började redan 1917 under namnet Bröderna Johansson Sängfabrik AB. Då tillverkades möbler till sovrummet och företaget blev mest känt för sina gedigna sängar som tillverkades i de småländska skogarna. 2008 var det dags för förändring. En stor sådan. Det var inte bara namnet, Mavis, som blev nytt utan även utbud, förläggning av produktion och design. Idag är Mavis ett svenskt möbelföretag som står för kvalité, design och hållbarhet.

Långsiktigt partnerskap fortsätter

Vårt samarbete med Mavis sträcker sig flera år bakåt i tiden och vi är därför extra glada över att fortsätta partnerskapet tillsammans med våra vänner på Mavis då vi av erfarenhet vet att Toxic och Mavis är en lyckad kombination.