Hoppa till innehållet
26130Cfb Dbbc 44F0 9242 680Fdc3be431

Toxic bygger ny webb åt Missing People

Toxic och Missing People samarbete sträcker sig flera år bakåt i tiden och fortsätter nu även utvecklas framåt. Uppdraget innefattar framtagning av en ny webb med fokus på användarvänlighet, ny design och tillgänglighetsanpassning enligt WCAG-standard.

Missing People är en ideell organisation som hjälper anhöriga och polis med att publicera efterlysningar och arrangera sökinsatser efter försvunna personer. Med det uppdrag Missing People har är det viktigt att så många som möjligt kan ta del av nödvändig – och många gånger livsavgörande – information på deras webbplats. Därför kommer webben att utvecklas för att uppfylla WCAG-standard. Organisationen är ideell och helt beroende av donationer från allmänheten, varför en användarvänlig webbplats som underlättar donationer är ett önskemål från kunden. Fokus på den nya webben blir därför användarvänlighet, design och tillgänglighet. Webben byggs i Umbraco 10 av webbyrån Toxic som är Umbraco Guldpartner och därmed expert på plattformen.

- Vi är väldigt glada och tacksamma för samarbetet som vi har med Toxic. Att vi nu även har startat projektet gällande att utveckla organisationens hemsida är väldigt spännande och jag ser verkligen fram emot att se slutresultatet, säger Sandra Andersson, projektledare på Missing People.

Klicka här om du vill läsa mer om WCAG.

Klicka här om du vill läsa mer om Umbraco.

Behöver du ny webb?

Klicka här

Låt oss skapa magi tillsammans

Skicka ett meddelande så hör vi av oss