Hoppa till innehållet
BLS Mickes Bildelar 220512 0271

Lättnavigerad och skalbar – här är BLS nya webbplats i Umbraco CMS.

Toxic har levererat en flexibel, skalbar och lättunderhållen webblösning i Umbraco CMS, som ger BLS rätt förutsättningar att växa med sin lösning och förstärka sin digitala närvaro.

Projektet för BLS innefattade utveckling av en ny webbplats byggd i Umbraco CMS, utformad för att adressera utmaningarna med deras tidigare plottriga och svårnavigerade webbplats. Genom att prioritera användarupplevelse, skalbarhet och enkel navigering, levererades en modern och hållbar digital lösning anpassad för framtida tillväxt och flerspråkighet, särskilt för att inkludera norska efter ett företagsförvärv. Detta projekt syftade till att förbättra navigeringen och göra innehållshantering enklare för BLS, vilket möjliggör för dem att enkelt uppdatera och underhålla sin webbplats. Den nya UX/UI-designen förbättrar användarupplevelsen genom att erbjuda en intuitiv och lättanvänd plattform. Projektets framgång har skapat värde för BLS genom att leveransen av en flexibel, skalbar och lättunderhållen webblösning som stöder deras expansionsbehov och förbättrar deras digitala närvaro.


– Den nya hemsidan har anpassats till ett förändrat behov med andra mål, något som vår förra hemsida inte kunde tillfredsställa. Den nya lösningen uppfyller våra nya behov och skapar ett värde för våra kunder, i form en förbättrad användarupplevelse. Hemsidan ger oss också bättre förutsättningar att förmedla vårt kunderbjudande och värderingar, säger Simone Johansson, Marknadskoordinator på BLS.

Läs hela referenscaset här.

Vill du bygga ny webb?

Ned till kontakt

Toxic Mattias Kristensson 1

Mattias Lyck

Affärsutvecklare

036-860 22 58