Hoppa till innehållet
Golvabia Till Bloggen

Lansering av Golvabias nya webb med PIM

En ny webb och helt nytt produktinformationssystem byggd åt Golvabia. En sömlös integration mellan Jeeves, Storm och Umbraco.

Känslan av att se en idé bli verklighet

I maj 2021 påbörjade vi ett arbete tillsammans med Golvabia där vi fick möjligheten till att implementera Storm som nytt produktinformationssystem (PIM) med integration till affärssystemet Jeeves samt bygga upp en helt ny webb på Umbraco Cloud. Visionen var att skapa en dynamisk produktkatalog som gör det enkelt att visa upp och presentera Golvabias sortiment på ett inspirerande sätt. På den nya webben ville vi fokusera på en bättre upplevelse för slutkonsumenten; vi har implementerat en bättre filtrering, inspirationssidor och möjlighet att skapa favoritprodukter. Vill du läsa mer om projektet? Läs mer här

Vi på Toxic är väldigt stolta och glada över att få jobba med ytterligare ett spännande företag som ser värdet i att bli mer digitala. Vi är med på Golvabias digitala resa och vi ser fram emot att fortsätta jobba tillsammans! 

Om Golvabia

Golvasbia startades 1949 i Anderstorp, Småland och har vuxit från att erbjuda parkettläggning och golvinstallation till att idag verka som golvgrossist och golvproducent. Här tror de på att kunskap, kvalitét och design går hand i hand.  

Golvabia tror på ett hem med stilsäkra och medvetna val av material och form. Därför satsar Golvabia på ett produktsortiment som kännetecknas av skandinavisk design och svensk kvalitet. Sortimentet innefattar trägolv, textilgolv, kakel och klinker. 

Läs mer

Golvabias nya webbplats. Se nya webben här.

Syftet med Golvabias nya webb. Läs mer här.

Bloggtips: Vad är ett PIM? Läs mer här.

Vill du veta mer?

Skicka ett meddelande här så hör vi av oss så snart vi kan.